Linksmanager

Linksmanager is een nieuwe website voor het vinden van linkpartners. Aangemelde sites kunnen elkaar verzoeken om wederzijdse links op te nemen. Vaak zien dit soort sites er nogal dubieus uit maar deze zit wel strak in elkaar. Ik heb dan ook besloten het maar eens uit te proberen voor twee van onze sites.

Je kunt instellen of je alleen links met sites met een bepaald aantal bezoekers en/of Google pagerank wilt ruilen. Ik had dat eerst niet gedaan omdat ik best wil linken naar nieuwe interessante sites zonder een hoge pagerank maar krijg dan teveel aanmeldingen van sites met een pagrank 0 en vaak soortgelijke inhoud.

Omdat links naar dat soort pagina’s ten koste kunnen gaan van onze eigen pagerank en natuurlijk ook omdat ik onze bezoekers daar niet mee wil vermoeien, neem ik die niet op.

Gelukkig sluiten zich inmiddels ook steeds meer betere sites aan waardoor dit toch een aardig initiatief kan worden.

26 juli 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)