Gratis reclame

Voor de promotie van onze websites maak ik veel gebruik van mogelijkheden om gratis reclame te maken. Naast de geijkte startpagina’s en advertentiesites zoals bijvoorbeeld Speurders, Marktnet e.d. komen er op internet gelukkig ook steeds weer nieuwe mogelijkheden bij.

Eentje die ik net ontdekt heb en eens zal uitproberen voor open-of-course, is 1000tags.com. De site werkt met zogenaamde tags die je kunt claimen of kopen om je site te promoten. Als je reclame voor ze maakt, bijvoorbeeld zoals ik nu hier doe op dit weblog heb je volgens de site recht op een gratis tag.

Volgens eigen zeggen trok de site al in de eerste week meer dan 100.000 bezoekers dus ik ben benieuwd of het lukt en wat het oplevert.

20 augustus 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

6 reakties

 1. 1 Daniel Dorgelo:

  Ik zou graag reclame willen hebben voor een site die vragen over computer problemen op te lossen

  Alvast bedankt

 2. 1 Catharina:

  Ik snap niet helemaal wat je bedoelt, Daniel..

 3. 1 Henri:

  Er zijn meer van dergelijke sites inderdaad. Vorig jaar heb ik een alternatief gelanceerd, waarbij je een gratis tag kunt registreren. Bij deze gratis tag krijg je een geoptimaliseerde pagina op een eigen relevant subdomein. Deze pagina wordt direct na het registreren voor je aangemaakt en bevat naast je omschrijving ook 2 directe links naar je site.

  Ik houd er niet van om op deze manier mijn site bekendheid te geven, maar je kunt op mijn naam klikken.

 4. 1 Daniel Dorgelo:

  Catharina ik bedoel dat we vragen over pc problemen beandwoorden en hopen het op te lossen. nu ets duidelijker

 5. 1 88cath88:

  handig!

 6. 1 Jordi:

  email ontvangen

 7. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)