Mingos ziet het daglicht.. voorgeinstalleerde computers met Ubuntu Linux

mingos Met trots stel ik u “Mingos” voor. Mingos is het bedrijf van mijn partner Thierry Dikstaal.  Na een tijd van voorbereiding en prima begeleiding door Hans van Xanten van “De Eigen Zaak” is het nu zover dat de buitenwereld Mingos ook mag zien. Mingos biedt voorgeïnstalleerde Ubuntu Linux laptops en PC’s  en maakt websites met het open source CMS Joomla.

Mingos kiest bewust voor vrije en open source software. Dit om een alternatief te bieden aan mensen die geen Mac of Windows en commerciële software willen maar ook geen kennis, tijd of zin hebben om zelf hun systeem volledig te installeren met vrije software. Verder hoopt Mingos bij te dragen aan het vergroten van de kennis over de mogelijkheden en voordelen van vrije software. Deze zijn bij veel mensen nu nog vaak onbekend, o.a. doordat een computer met vrije software niet of nauwelijks in de detailhandel wordt aangeboden

Op aanvraag verkoopt Mingos ook computers zonder besturingssysteem.

Vanaf hier wens ik mijn lief alle succes met Mingos en hoop ik dat we er samen het beste van maken.

15 september 2006     Vrij en Open, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)