Vierde Nederlandse Marketingkermis nu een feit

Na een lange vakantie is het nu toch weer tijd voor de Marketingkermis. Deze keer is de kermis neergestreken bij Winksels, het weblog van Winkwaves.

Een kleine greep uit de inzendingen:

Voor bloggers is de bijdrage van Erno Hannink interessant. Deze gaat in op een artikel van Neil Patel met daarin vijf mogelijkheden om je blog te verbeteren. Een ander opvallend artikel is dat van Bart de Waele van Netlash waarin wordt gesteld en aangetoond dat het nogal uitmaakt voor je traffic in welk land de server waarop je site staat, wordt gehost. Ook het artikel over Hyves van Patrick de Laive van sprak mij wel aan, ondanks dat ik daar zelf geen lid van ben maar misschien helpt dit artikel mij over de streep.
Mijn eigen artikel is er eentje van alweer een tijdje geleden over internationale promotie van een website. Verder op de kermis ook nog uitgebreide bijdragen over o.a. het vertalen van een website en over het verbeteren van online formulieren. Voor een totaal overzicht verwijs ik je graag naar Winksels.

De volgende kermis wordt hier gehost. Hier kun je je bijdrage insturen.

25 september 2006     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Rene:

    En ik zag dat de volgende kermis bij jou gevierd zal worden, ik zal proberen ook weer een leuk stuk aan te leveren!

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)