3-d destkop onder Ubuntu: Wobbly Windows en Spinning Cubes

Onder Ubuntu is het mogelijk om “wobbly windows” en “spinning cubes” te installeren. Ik heb het nog maar net en moet nog wel een beetje aan wennen aan het gewiebel en gedraai maar het lijkt me best handig. Ik kan niet zo goed uitleggen wat het is dus het ik er hier maar even een videootje op gezet:

Leuk he?

17 oktober 2006     Ubuntu     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 Henkie:

  Wat moet je in vredesnaam met 0,8 miljard euro doen? Nog niet een fractie van dat bedrag zal ik mijn leven uit k├║nnen geven. Hmm. Misschien bouw ik er een bedrijf van en ga ik linux distro’s maken.
  Anyway, leuk filmpje!

 2. 1 Ruben Timmerman:

  Cute filmpje, welke muziek zit eronder? ­čÖé

  En uhh, hoe “handig” vind je die wobbly windows eigenlijk, dat het leuk is begrijp ik nog wel…

 3. 1 Catharina:

  Die wiebelende windows heb je niks aan maar spinning cubes zijn heel handig als je meerdere programma’s tegelijk hebt lopen. Het muziekje.. helaas ik weet het niet.

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)