Kortingsbon Vista voor onder de kerstboom of liever gratis Ubuntu?

Doordat Vista dit jaar niet meer af komt, kun je nu voor de kerst kortingsbonnen kopen waarmee je dan volgend jaar Vista, als het ooit af komt tenminste, met korting kunt aanschaffen.. Toen ik dit bericht net op Nu.nl las brak mij bijna de klomp.. Ze moeten bij Microsoft nu toch behoorlijk wanhopig zijn willen ze tot zo’n actie overgaan. Daarom even deze tip: Bij Ubuntu en bij Mingos kun je het complete Ubuntu besturingssysteem gratis op CD bestellen. Op deze CD wordt o.a. Open Office, het gratis alternatief voor Microsoft Office meegeleverd zodat je dat straks ook niet meer hoeft aan te schaffen. Alle updates en upgrades krijg je voortaan ook voor niks. Dan heb je tenminste echt iets voor onder de boom. Als klap op de vuurpijl doen we er dan nog een gratis cursussen Ubuntu en Open Office bij. ubuntuchristmas.png

26 oktober 2006     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 Samuel Vandenberghe:

    Waar kan je die kortingsbonnen dan vinden?

  2. 1 Catharina:

    In de winkel, als je nu een nieuwe computer koopt.

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)