Ontruiming Fort Pannerden

Gisteren is met groots machtsvertoon de ontruiming van Pannerden begonnen. Zelfs het leger moest er aan te pas komen terwijl het dacht ik toch niet de bedoeling is dat het leger tegen de eigen burgers wordt ingezet.

Na de ontruiming worden er antikraak wachten ingezet om het fort te bewaken. Een belachelijke toestand want het is nog lang niet zeker wat er straks met het fort gaat gebeuren. Het lijkt erop dat de burgemeester gewoon eens wilde laten zien wie er de baas is en dat zonder rekening te houden met de gevoelens in de omgeving.

Nederland wordt zo langzamerhand een steeds enger land waar niks mag, niks kan en veel moet. Vroeger was ik er best trots op om in een vrij land als dit te wonen en dat terwijl ik Fries ben. Maar nu… Op de lijst van privacy international staat Nederland inmiddels donkerrood gekleurd. Nog net boven Zweden en Engeland, dat zelfs zwart is. Zaken waar op gelet wordt is de identificatieplicht en bijvoorbeeld het delen van gegevens en het afluisteren. Landen als Belgie en Duitsland doen het wat dat betreft een stuk beter want die zijn groen en dus kennelijk nog niet zo’n schoothondje van Bush als wij zijn.

Fort pannerden

8 november 2006     Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

7 reakties

 1. 1 Henkie:

  Hoe treffend, er komen prompt allemaal CDA linkjes uit de google adsense in je bovenbalk! Wel mooi trouwens die linkjes batterij hierboven, heeft een hoge klikdichtheid lijkt me. Ik heb sinds kort ook adsense om eens te kijken hoe dat werkt maar het schiet nog niet erg op…. kunnen de bezoekers van kletskous misschien ff een beetje helpen? 😀
  ze staan ook op http://www.stichting-hvr.nl
  http://www.interinfra.nl

  En als iemand nog sneaky tips heeft 😉

  groetjes
  Henkie!

 2. 1 Catharina:

  Zo, daar ben ik dan mooi klaar mee..

  Maar die advertenties hier leveren ook vrijwel niks op hoor. Daarvoor moet je echt een drukke site hebben. Op een paar van mijn websites doen ze het wel aardig maar die hebben dan ook zo tussen de 300 en 600 bezoekers per dag. Het beste schijnt een site te zijn met niet al teveel interessante informatie zodat bezoekers sneller op een advertentie klikken. En trouwens.. je mag van Google niet vragen om kliks op je site..ten strengste verboden!

 3. 1 Henkie:

  Tuurlijk, weet ik. En ik klik zelf ook héél braaf alleen op een link als ik het echt interessant vind 🙂 Is een klikdichtheid van 2% (1 klik op de 50 vertoningen) normaal?
  Enne, 300 tot 600 bezoekers op open-of-course zeker? Netjes hoor. Kan je nagaan wat een pagina met 1.000.000 pagehit$ per dag oplevert

 4. 1 Catharina:

  2% is veel voor mijn doen.. en die bezoekersaantallen heb ik op cursusnetwerk en ook op open-of-course.

 5. 1 Henkie:

  Een kleine toevoeging op mijn inkomen zou welkom zijn 😉 Je hebt me aangestoken met je affiliate verhaal… maar de teller staat nu op 4 euro in 3 weken dat is natuurlijk niets he. Ik zit er aan te denken om vrijwilligers organisaties hun websites met vanaf bijv. 100 bezoekers/dag een soort service abo te geven in ruil voor het plaatsen van een advertentie. Ervaring mee?

 6. 1 Ronald Schaap:

  Hmmm, het leger tegen de eigen bevolking. Was niet het leger de ultime vorm van het geweldsmonopolie dat de overheid heeft. Kortom is niet het belangrijkste doel van het leger geweld te gebruiken tegen een ieder die zich verzet tegen de overheid.
  Dus het leger heeft gewoon gedaan waarvoor ze zijn, met geweld de belangen van de overhied verdedigd en dan maakt het niet uit of het de eigen burgers zijn, de belangen van de overheid daar gaat het om niet de belangen van de burgers.

 7. 1 Henkie:

  Wel goed dat ze het meteen weer gekraakt uhm… terugveroverd hebben, met een tractor hahaha

 8. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)