Öffnen-Von-Kurs

Sinds vandaag hebben wij een module voor vertalingen toegevoegd aan open-of-course. Deze module is een extensie voor het gratis en open source CMS Joomla! die zorgt voor het vertalen van onze website in nu acht talen. Nu ken ik al die talen niet allemaal maar de Duitse vertaling ziet er in ieder geval redelijk goed uit. Het grappige is dat als ik nu via een link naar een andere website ga, die ook meteen vertaald wordt. Volg bijvoorbeeld eens de link naar Squidoo via de Duitse vertaling. Door deze mogelijkheid ben ik nu nog meer onder de indruk van de mogelijkheden van open source software dan ik al was. Helaas ontdekken ook kwade geesten de mogelijkheden.. Dat blijkt uit dit verhaal wat ik vanmorgen tegen kwam. Een schandalig verhaal over een of andere Matt Katzer van Kam Industries die het in zijn bolle hoofd heeft gehaald om patenten aan te vragen op het intellectuele eigendom van JMRI software (iets met treintjes). Nog schandaliger is het dat hij ze ook heeft gekregen en nu processen voert tegen de ontwikkelaars van de originele code. Dan heb je toch wel lef…

10 november 2006     Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)