Higherlevel Forum

Mijn favoriete forum op het gebied van ondernemen is dat van Higherlevel. Regelmatig ga ik er even langs om te kijken of er iets interessants is. Soms stel ik er zelf ook vragen. Vandaag bijvoorbeeld over Mingos. Omdat het voor ons al vrij vanzelfsprekend is om alleen met vrije software te werken, vind ik het best lastig om mij te verplaatsen in onze klanten.

Bovendien zit daar natuurlijk veel verschil in. Voor velen is vrije software nog totaal onbekend, terwijl anderen er al veel van weten. Ook maakt het uit of een klant een ondernemer is of een particuliere klant. Vandaar dus maar eens een vraag aan de leden van het higher level forum met het verzoek om eens met de blik van een klant naar onze site te kijken.

De tips en het commentaar tot nu toe, waren erg nuttig. Het is soms ook wel confronterend maar daar moet je als ondernemer dan maar tegen kunnen.. Naar aanleding van de kritiek heb ik de teksten op de site eens flink onderhanden genomen. En toeval of niet, vandaag kwam er zelfs een verzoek om informatie uit Londen binnen..

Graag nodig ik de bezoekers van Kletskous hierbij ook uit om zich eens in onze klant te verplaatsen.

15 november 2006     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)