Linkse Lente

Deze keer heb ik besloten op Groen Links te stemmen. Niet voor het eerst maar ik ben wel een beetje een zwevende kiezer. Belangrijkste redenen deze keer zijn vooral dat ze een open source werkgroep hebben en daar dus in ieder geval aandacht voor hebben, dat ze veel aandacht voor milieuproblemen hebben, dat ze niet alleen sociaal zijn maar ook voor vrijheid staan en dat ze in hun verkiezingsprogramma de meeste aandacht hebben voor kleine zelfstandigen en freelancers. En dan is er natuurlijk nog Femke..

http://www.youtube.com/watch?v=bOkxypRtJuA
16 november 2006     Politiek     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)