Deel 17 van de Zoekmachine Optimalisatie Maand – Seo voor WordPress

Zo, ik zit lekker op het dek in het zonnetje en ga vandaag eens fijn de kantjes ervan aflopen. Ik zou het nog hebben over zoekmachine optimalisatie voor WordPress maar dat blijkt nergens voor nodig want Herbert van ItMentor heeft hier al een heel weblog over volgeschreven. Kijk maar eens:

Ook Seoking heeft een verhelderend artikel geschreven over Worpress Optimalisatie. Voor een deel overlapt dit de artikelen van Herbert maar er komen ook nog een aantal nieuwe zaken aan de orde.

Tsja, hier heb ik natuurlijk weinig meer aan toe te voegen, behalve dan: veel posten en het liefst over onderwerpen die de mens interesseert. Met dank aan de heren, blijf ik dan ook nog maar even lekker van het zonnetje genieten.

27 maart 2007     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 Hummerbie:

  Hallo Kletskous,

  Hartelijk dank voor je lovende woorden, en nog meer werk….

  Nu moet ik natuurlijk wel nog meer gaan posten over WordPress SEO…
  Maar ja, dat Zoekmachine Optimalisatie gebeuren blijft leuk en spannend, dus er komt zeker nog meer bij.

  Zorg dus dat je een abbo neemt op mijn feeds (hint)

  Morgen toch ook maar eens van de zon genieten.

 2. 1 Catharina:

  Graag gedaan, ben ook blij met je steun deze maand. Seo is inderdaad spannender dan ik dacht maar ik zal toch blij zijn als het april is en het echt lente wordt..

  Dat feedreaden heb ik nog niet echt onder de knie. Wel wat suf maar ik ben ook bang dat ik dan hele dagen niks anders meer doe dan e-mails, nieuwsbrieven en dan ook nog feeds lezen maar ik houd je zeker in de gaten. Ik zal wel moeten want het is me wel duidelijk dat Seo toch een permanent punt van aandacht moet zijn.

  Dank en geniet morgen van je dagje zon en niet stiekum toch weer achter de computer kruipen he!

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)