Dat ook nog: Het is ontlurkingsweek

Op de valreep kom ik  er via het weblog van Ber Kessels nog achter: het is deze week "Ontlurkingsweek" en daar doe ik natuurlijk graag aan mee. Ontlurkingsweek is bedoeld om de zogenaamde lurkers (mensen die wel meelezen op bijvoorbeeld blogs of fora maar niet reageren) op te roepen, dit voor een keer wel te doen.

Deze oproep is dus bedoeld voor jullie: lezers die hier wel regelmatig komen meelezen maar niet reageren. Op zich vind ik het trouwens prima dat mensen alleen meelezen maar toch ben ik ook wel nieuwsgierig naar wie al die mensen zijn, die de moeite nemen om hier regelmatig een kijkje te nemen. Waarom doen ze dat, wie zijn ze, voldoe ik aan hun verwachtingen, hebben ze uberhaupt verwachtingen, ken ik ze, zijn ze het met me eens of verkoop ik onzin, dat soort vragen stel ik me best wel eens. Doe mij dus en wie weet ook jezelf een lol en klik hieronder voor een keertje op de reageerknop en ontlurk jezelf.

Ontlurkingsweek is een intitatief van :

Maanzand en Zezunja

19 mei 2007     Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

4 reakties

 1. 1 Roots:

  Ik lurk wat af tegenwoordig 🙂

 2. 1 Barbara:

  Alleen een concullegablogger die kijkt hoe anderen het doen

 3. 1 Bèr Kessels:

  Ik had hier al eens gecomment, maar dat is alweer lang gelden. Bij dezen nog op de valreep ge-ontlurkt.

 4. 1 Karel:

  Via het ubuntuforum hier verzeild geraakt. Denk niet dat ik hier al eerder was komen lezen, of het moet toch al een tijdje geleden zijn.

 5. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)