Eerste ervaringen met Text Links Ads

Al een hele tijd geleden had ik Open-Of-Course aangemeld voor Text Link Ads maar daarop kreeg ik bericht dat de site nog net niet aan de vereisten  voldeed. Met name het aantal backlinks was nog niet genoeg. Ik was het eigenlijk alweer vergeten maar kreeg laatst ineens bericht dat de site nu goegekeurd was.

Bij Text Links Ads kopen adverteerders ruimte op je site voor een vastgesteld bedrag per maand. Dat bedrag is afhankelik van je bezoekersaantallen, pagerank, het onderwerp van je site,  e.d. Bij Open-Of-Course is dat vastgesteld op $ 15 per maand. Je kunt zelf bepalen hoeveel advertentie posities er mogen worden vertoond  Op Open-Of-Course zijn er deze maand  twee van de acht posities  verkocht. Je kunt er ook voor kiezen om zelf op andere pagina’s te adverteren. In die zin werkt het gelijk aan Goole Adsense en Adwords, alleen dan wat handiger omdat het een programma is en je dus niet apart hoeft in te loggen.

Text Links is ook erg geschikt om te gebruiken in blogs en ik ga dan ook maar eens proberen om een goedkeuring voor Kletskous te krijgen. Voor WordPress blogs is er een aparte plug-in beschikbaar, waarmee je per individuele posting advertentie ruimte kunt verkopen. Dit kan best eens een interessant alternatief zijn voor Google advertenties, want deze doen in een blog niet veel, is mijn ervaring.

Ook interessant is het affiliate programma van Text Links, waarmee je $ 25,– verdient voor nieuwe publishers, die je verwijst naar Text Links Ads. Voor het affiliate programma wordt je vrijwel altijd goedgekeurd, ook als je eigen site nog niet aan de eisen voldoet.

Text Link Ads

19 mei 2007     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 Bèr Kessels:

  Waar kan ik de links vinden dan? Ik zie alleen nog maar google ads.

  Verder werkt de link naar Text Link Ads in boovesntaand stukje niet goed, foutje in de HTML.

  Het ad programma ziet er heel goed uit, trouwens. Het lijkt erop dat ze veel meer kunnen opleveren dan Google Adsense.

 2. 1 Catharina:

  Ze staan helemaal onderaan deze pagina:
  http://www.open-of-course.org/home/index.php

  Overigens werd mijn weblog tot mijn verbazing meteen goedgekeurd 🙂
  dus je ziet die links hier als het goed is, binnenkort ook verschijnen.

  Link is hersteld; dank voor de tip

 3. 1 sander:

  Leuke post.
  Zou je de link in je topic “Text Link Ads” niet aanpassen naar je ref url?
  🙂

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)