De zesde editie van de online marketing blog kermis

Vandaag staat de zesde online marketing blog kermis online! De organisator van deze aflevering, Karel Geenen heeft tijd noch moeite gespaard en is er in geslaagd om maar liefst 21 exploitanten naar de kermis te trekken. Naast de oude vertrouwde deelnemers, deze keer dus ook een aantal nieuwe gezichten.

Een herkenbaar artikel, vond ik het enige Engelstalige artikel met de vraag of je vrienden en familie  uit "het echte leven" ook online zijn. Bij de schrijver is dat niet het geval en bij mij inderdaad ook niet. Een paar komen nog net af en toe op MSN of hebben een noodlijdende hyves account,  maar daar heb je het dan ook mee gehad. De meesten kennen ook mijn weblog niet, laat staan dat ze zelf bloggen.

Wel is mijn irl vriendennetwerk de laatste jaren uitgebreid door internet en sociale netwerken en heb ik via het bloggen een aantal interessante contacten erbij. Zelf zie ik de online wereld dan ook niet als een vervanging van het echte leven maar als een onderdeel ervan. Wel gaat het online leven bij mij ten koste van een aantal andere dingen, zoals  tv kijken (helemaal niet erg) en veel boeken lezen (wel jammer).

Overigens denk ik dat het niet online zijn van een grote groep mensen vooral te maken heeft met het relatief korte bestaan van Internet en computers. Mijn generatie (de veertigers) is er helemaal niet mee opgegroeid en een groot deel daavan heeft de echte stap dan eigenlijk ook nooit gemaakt. Nu zitten kinderen soms al voor ze naar school gaan achter een computer en het leren werken ermee is voor hen net zoiets als leren eten. 

Nu snel op naar de online marketing kermis en deze keer zijn er net als op een echte kermis ook nog prijzen te winnen!  Veel plezier en ik hoop dat de nieuwe exploitanten ook op de volgende kermis hun kamp weer zullen opslaan.

4 juni 2007     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)