Ondernemerslog.nl, evenanders en nog meer consumentenbond perikelen

Een tijdje terug kreeg ik een tip van Caroline Franssen om mijn weblog aan te melden voor: Ondernemerslog.nl.  Dat heb ik gedaan en sinds kort is mijn weblog daar ook opgenomen. De site is nog nieuw en ik krijg er dan ook nog geen stapels  bezoekers door, maar het lijkt me op termijn wel een site met potentie.

Zelf ontdek ik via ondernemerslog ook weer eens wat nieuwe blogs, zoals deze van Ingeborg van Meggelen van netevenanders. Wat inderdaad even anders is, is dat Ingeborg al begint met de nieuwe trend blogstress, een verschijnsel  waar de laatste tijd veel bloggers aan zeggen of lijken te lijden. Hopelijk zet Ingeborg zich hier snel over heen en komen we er achter wat er nog meer net even anders aan netevenanders is.

Verder ontdekte ik dat de Consumentenbond nog steeds even fout is. Het is eigenlijk zowel vermakelijk, als triest. Kennelijk is de bond nu een campagne gestart met als motto: “deugt die site?”. Daarvoor hebben ze een mooi, maar fout logo laten ontwerpen door een designer. Pontificaal op het logo, staat namelijk het logo van Internet Explorer. Deze bond gaat nu dus kennelijk beoordelen of een site deugt of niet; laat ze dan vooral eerst met zichzelf beginnen. Natuurlijk kon ik  het niet laten om even te reageren op het weblog van designer Kicksaus,  maar die was blijkbaar niet blij met mijn commentaar op zijn opdrachtever en heeft dus mijn subtiele reactie verwijderd.

Oh ja en voor wie het zich afvraagt: op mijn aanbod aan de Consumentenbond om vrijblijvend een of meerdere computers met Ubuntu te installeren, heb ik nooit meer iets vernomen.

5 juni 2007     Ondernemen en Internet     Trackback-URL     reageer

4 reakties

 1. 1 Gerrit:

  Heb je nu wel, of net gereageerd?

 2. 1 Catharina:

  Jawel en het staat er nu ook goed 🙂

 3. 1 ingeborg:

  kletskous

  ik zag dat je mijn blog had gelezen, scrol wat over jou blog, en zie dat je over mij schrijft, grappig is dat om te zien.
  ik ben over de koud watervrees denk ik heen, net weer wat geschreven, kom gerust weer eens langs, en laat me weten of je er iets meer ‘kunt’, ook je tips zijn welkom, ik zal snel meer onthullen over net even anders, in mijn blog kun je al wel meer lezen over mijzelf, das ook leuk, toch..

  mij is niet bekend wat jij doet, kan ik vast ergens anders lezen, wie weet een volgende keer..??

  gr Ingeborg
  netevenanders.eu

 4. 1 ingeborg:

  en ik schrijf nog steeds…en jij ook…

  gr ingeborg

 5. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)