Zanox affiliate netwerk komt met nieuwe video dienst

Zanox is een internationaal affiliate netwerk, dat ook in  Nederland actief is. Zij bieden nu een nieuwe dienst in beta aan, namelijk Zanox TV. De informatie op de site is nog summier maar volgens mij komt het erop neer dat mensen zelf video’s kunnen maken, deze linken naar Zanox producten of het Zanox Netwerk, publiceren op bijvoorbeeld YouTube  en daarmee geld kunnen verdienen.  Zie mij dit zelf nog niet zo snel doen maar lijkt me toch een interessante ontwikkeling op het gebied van affiliate marketing en zo te zien is de boel bij Zanox in ieder geval aardig in beweging sinds de overname eerder dit jaar.

Voor meer informatie Zanox Nederland

17 augustus 2007     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)