Twee vliegen in een klap – Sociaal Netwerken en geld verdienen met Yuwie

 

Veel mensen zijn aangesloten bij sociale netwerken als MySpace en Hyves. Meedoen kost niks want deze netwerken halen hun inkomsten uit advertentes. Inmiddels zijn er ook een aantal sociale netwerken waarmee je geld kunt verdienen doordat die hun advertentie inkomsten delen met de gebruikers. Dit onder het motto: de gebruikers zijn de bouwers van het netwerk en dat is natuurlijk eigenlijk ook zo. Een ervan – Yuwie – heb ik het afgelopen weekend eens bekeken Net als bij andere sociale netwerken kun je bij Yuwie bloggen, foto’s en video’s uploaden, contacten leggen, een profiel aanmaken, groepen maken etc. Je krijgt betaald voor iedere pageview die je krijgt op de content die je hebt aangebracht. Ook als je zelf wijzigingen hierin aanbrengt. Verder krijg je betaald over pageviews die mensen genereren, die door jou naar Yuwi hebt verwezen. Uitbetaling gaat via PayPal of per cheque. De kritiek op Yuwie is dat het een pyramide achtige constructie zou zijn en dat is het ook. Hoe meer mensen zich via jou aansluiten, hoe meer inkomsten je kunt genereren. Een dergelijke pyramide achtige constructie is echter niet illegaal. Ten eerste omdat het geen geld kost om je aan te sluiten en je dus niks te verliezen hebt. Ten tweede omdat het aantal lagen in de pyramide niet onbeperkt is. Het betekent wel dat het voor mensen die zich vroeg aansluiten gemakkelijker is om geld te verdienen via het verwijzen van nieuwe mensen. Yuwie is eind juni gestart en is dus nog redelijk nieuw. Er zijn nu ruim 270.000 mensen aangesloten, waarvan er nog niet zoveel uit Nederland komen. Als je Yuwie wilt promoten, is dit dus een goed moment om te starten. Aanmelden bij Yuwie kan via deze link.

Update:

Inmiddels heb ik het een tijdje uitgeprobeerd maar het is geen aanrader. Er wordt heel veel gespamd want iedereen wil je vriend worden en denkt kennelijk daardoor rijk te worden. De verdiensten zijn daarbij verwaarloosbaar.

 

 
19 november 2007     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

6 reakties

 1. 1 ilse_v:

  heeyy iedereen ik kwam op internet zon site tegen waar je geld kunt verdienen met internet ofzo.. maar werkt dat ook echt of niet????/??? de site was http://www.verdienzakgeld.nl wie kan mij helpen wie o wie??

 2. 1 Catharina:

  Die ken ik niet maar Moneymiljonair en Euroclix werken redelijk. Zie post van vandaag:
  https://kletskous.com/2008/01/09/google-beeindigd-referral-programma-adsense-op-zoek-naar-alternatieven/

 3. 1 Dave:

  Yuwie is gewoon fantastisch, echt een leuke manier om wat extra te verdienen en nieuwe mensen te leren kennen! Het is echt leuk!

 4. 1 Catharina:

  Ben zelf wat minder enthousiast. Veel gespam en het verdienen is centenwerk en dan heb ik al 20 referrals.

 5. 1 Dave:

  Het gespam zal er geleidelijk uit verdwijnen hoor. En wat de verdiensten betreft, in het begin zal je inderdaad niet veel verdienen. Het meeste verdien je op level 10, wat doorzetten en dan lukt dat wel hoor, je moet het wat tijd geven om te groeien. Ik vind het vooral erg leuk. Ik heb al een aantal zeer leuke nieuwe mensen leren kennen op Yuwie.

 6. 1 Wimmmmm:

  Dit is echt ziekelijk. Het enige doel van Yuwie is precies mensen erbij zoeken met als doel “geld verdienen”.
  En dat is nu nooit een goede grond geweest om een echt social netwerk op te richten. Heb er ook even rondgekeken, en zoals verwacht is de inhoud zelf volledig waardeloos, iedereen schreeuwt maar om vriendjes te worden… om geld eruit te slaan.
  Effe ook in de gaten houden hoeveel tijd je nodig hebt (uuuren), om welke dimensie inkomsten (centen) te maken!
  Ik ga dit soort sites volledig links laten liggen, wegens tijdverlies.

 7. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)