Nieuwe website, diensten en laptops bij Mingos

Oplettende lezers was het misschien al opgevallen, maar Mingos heeft sinds kort een nieuwe website. De site heeft een volledig nieuwe nieuwe lay-out en de inhoud is aangepast aan de ontwikkeling van Mingos. Naast computers voorgeinstalleerd met Ubuntu Linux, ontwikkelt Mingos zich steeds breder op het gebied van vrije software. Zo hebben we het afgelopen jaar een open source leeromgeving (Moodle) geinstalleerd en ingericht samen met de hoge school Avans, in opdracht van een twintigtal samenwerkende gemeenten in West-Brabant. Een heel interessant project omdat we hierin zowel technische als inhoudelijke inbreng kwijt konden.

Ook het aanbod aan laptops is aangepast. Dit bestaat nu uit een compact 12-inch laptop(je) met ingebouwde camera en bluetooth en een 15 inch voordeel model voor 599,–. Ook het 17 inch model is vervangen door een modernere versie. Alle modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

En dan natuurlijk nog de Bubba home server; een mini server die nauwelijks stroom verbruikt, lekker klein is en geen herrie maakt.

Een nieuw jaar; Mingos is er klaar voor!

8 januari 2008     Moodle, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 Vincent:

  Persoonlijk vind ik het niet denderend (sorry). Ik zou denk ik het logo en de links bovenaan in het midden plaatsen, en wat meer padding toevoegen. Nog steeds leuke producten, dat wel šŸ™‚

 2. 1 Thierry:

  @ Vincent:

  Jij bent van het symmetrische zeker ? šŸ™‚

  Maar bedankt voor je opmerkingen, ik ga er zeker wat mee doen.

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)