Leuke Ubuntu actie voor Club van 100

De Club van 100 is een website met tv- en radioprogramma waar mensen elkaar helpen. Een goed initatief en ik heb mij er ooit ook bij aangesloten. Wat jammer is, is dat het op de website regelmatig uit de hand loopt en mensen elkaar soms bijna naar het leven staan. Zelf ben ik daardoor als actief lid al een tijd geleden afgehaakt.

Maar gelukkig gebeuren er ook nog goede dingen. Zo zag ik net op het Ubuntu forum dat er een inzamelingsactie is gestart voor oude computers. Dit voor een werkgroep van buitenlandse vrouwen uit de omgeving van Deventer. De vrouwen kunnen geen eigen computer betalen maar willen wel graag iets leren en contact met het thuisfront.

Bij deze dus een oproep aan mensen die dit lezen en thuis nog een ongebruikte computer hebben staan of een bedrijf of school kennen waar de computers worden vervangen. De computer wordt thuis afgehaald. Melden kan op het Ubuntu forum of in de reacties hier.

De actie komt ook op tv en dat is dus weer mooie reclame voor Ubuntu!.

18 januari 2008     Ubuntu     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)