Het is vandaag Document Freedom Day

odflogo2.pngVoor het eerst wordt dit jaar Document Freedom Day gevierd. De dag is bedoeld om vrije document formaten en open standaarden te promoten. In veel landen worden activiteiten opgezet om het bewustzijn rondom het belang van openheid te vergroten.In Nederland is helaas dit jaar nog niks te doen. Zelf doe ik sinds kort mee aan het programma Train de Trainer van Gendo, waarbij we worden opgeleid om open standaarden en vrije software te promoten. Misschien een idee om het daar aan te kaarten en wie weet kunnen we dan in Nederland iets doen op 20 september, want dan is het weer Software Freedom Day.

26 maart 2008     Vrij en Open, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 dano:

    Free as in speech:)

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)