Een warme douche voor D-reizen en Marysol

Zaterdagavond bedacht ik ineens dat wij maar eens op vakantie moesten. Manlief, normaal niet zo van mijn spontane akties, had zoiets van regel jij het maar.. Dat hoef je mij geen twee keer te vertellen dus in een mum van tijd had ik een vakantie geboekt naar Griekenland bij D-reizen. De volgende ochtend werd manlief al vroeg wakker met een onbestemd gevoel over de datum en inderdaad, we hebben op een van de dagen al iets anders, namelijk de release party van Ubuntu´s Hardy Heron op 17 mei (komt allen).

Hmmm, maar eens bellen met D-reizen. Daar kreeg ik een keuze menu, nieuwe reis boeken of geboekte reis wijzigen of annuleren. Ik koos natuurlijk voor het tweede en heb daarna 30 minuten (a 15 cent per minuut) aan de telefoon gehangen, luisterend naar irritante muziekjes en de nog irritantere repeterende boodschap dat de wachttijd helaas langer is dan verwacht. Na 30 minuten een dame aan de telefoon, die me vertelde dat de reis was geboekt bij Marysol en dat Marysol helaas op zondag niet bereikbaar was. Of ik vandaag terug kon bellen..

Met gepaste tegenzin vandaag dus maar weer de telefoon gepakt. Bij het keuzemenu – niet geheel per ongeluk – nu maar eens op de eerste keuze gedrukt, een nieuwe reis boeken. En ja, meteen een nieuwe dame aan de telefoon. Zij ging uitzoeken of het mogelijk was de reisdatum te wijzigen en tot mijn niet geringe verbazing bleek dat mogelijk en dat ook nog zonder extra kosten. Een warme douche dus voor D-reizen en Marysol!

14 april 2008     Dagelijks en Persoonlijk, Ubuntu     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 Ubert:

  Moet me denken aan die xbox en power unlimited :). Fijne vakantie.

 2. 1 Vincent:

  Fijne vakantie, doe ze de groeten in Griekenland šŸ™‚

 3. 1 Richard:

  Tja, dat heet Mei-vakantie.

  Veel plezier en een goede reis!

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)