De koude douche voor Eduvision

Eduvision is een Internet Opleidingen Centrum. Laatst zag ik dat ze een gratis toegankelijk Zoekmachine Marketing Webinar aanboden en omdat me dat wel interessant leek, had ik mij ervoor aangemeld. Ik zag al op de Website dat het niet mogelijk was voor Mac gebruikers om deel te nemen, over Linux werd niet gerept. Toch voor de zekerheid maar even de vraag erbij of het voor Linux wel toegankelijk zou zijn. Al snel kreeg ik bericht dat dit geen probleem zou moeten zijn.

Vandaag was het dan zover. Ik kreeg een e-mail met een link waar ik iets moest downloaden om deel te kunnen nemen. Toen ik daarop klikte zag ik het al: een exe bestand (exe is het typische Windows bestandsformaat). Hmmm, daar kan ik dus niks mee dus nog maar eens een mailtje gestuurd. Daarop kreeg ik het antwoord dat het helaas toch Windows only was..

Voor een Internet opleidings Instituut dat bovendien een groot aantal Linux cursussen verzorgt, vind ik dit toch wel een koude douche waardig.

15 april 2008     Ondernemen en Internet, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 marc:

  oplied – oplieder – opliederlijk instituut!

 2. 1 Anne Jan Roeleveld:

  Hoi, ik heb het webinar vanmorgen gevolgd. Op zich ging het heel erg algemeen en werd er meer aandacht besteed aan google adwords dan echt concrete tips om beter in zoekmachines te scoren.
  Heb de sessie opgenomen en online gezet: http://www.vimeo.com/900871
  Kun je hem toch nog zien šŸ˜‰

 3. 1 Catharina:

  @ Anne: Oh dat is leuk; dank je wel. Ben al aan het kijken. Ziet er goed uit en ook inhoudelijk toch wel interessant, ondanks dat het vooral over adwords gaat.

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)