Negende Online Marketing Kermis Geopend

De negende online marketing blog kermis staat nu online bij Andre Scholten. Met 14 artikelen is het een kleinere kermis dan de vorige, maar dat zal te maken hebben met de korte tijd tussen de achtste en deze negende editie. Wel jammer dat er daardoor deze keer ook veel al eerder gepubliceerde artikelen op de kermis staan.

Grappig is het verhaal van Erno Hannink over een band die een videoclip op heeft genomen door voor beveiligingscamera´s te gaan optreden en achteraf de beelden op te vragen of wel: Hoe krijg je met weinig geld zo veel mogelijk publiciteit

Ook heb ik er nooit bij stilgestaan dat kleur en vorm van een winkelwagen knop van invloed zijn op het koopgedrag van bezoers, zoals wordt beweerd door Patrick Kerssemakers in: 50 winkelwagen knoppen ‘koop NU!’

Leuk en leerzaam is het artikel van Ruben over de Wet van Timmerman.  Volgens deze wet is het beter om websites in kleine stapjes aan te passen dan helemaal op de kop te zetten.

Mijn eigen bijdrage stond hier gisteren al online en gaat over: Kansen en bedreigingen voor bedrijven met affiliate marketing.

Ga voor een volledig overzicht van alle artikelen naar het weblog van Andre Scholten.

11 juni 2008     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)