Sorry Bepster

Oef, het blijft altijd oppassen met bloggen. Ik druk me wel eens wat ongenuanceerd uit en dat komt gemakkelijk verkeerd over, vooral als je dat op ¨papier¨ doet. . Zo reageerde ik al meer dan een jaar geleden eens op mijn blogpost over Vrouwen en vrije software met een opmerking over Bepster.

Kom ik vandaag sinds lange tijd daar weer eens op die site omdat ik nergens een leuke online kledingwinkel kan vinden, krijg ik meteen op mijn kop van de baas  (Gigarimpel) over die opmerking. Kan het mij wel voorstellen, want het komt inderdaad denigererend over, terwijl het meer schertsend bedoeld was om aan te geven dat het lastig is om op vrouwen sites over Linux en vrije software te discussieren.

Maar Bepster is verder gewoon een hele leuke site, met discussies over van alles en nog wat. Alle vrouwen naar Bepster! Alleen ben ik bang dat ik niet alle bepsters aan de vrije software krijg 🙂

Oh ja en wie weet er nog leuke online kledingwinkels?

10 juli 2008     Dagelijks en Persoonlijk, Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)