Google keywords geeft nu ook zoekvolumes weer

Goed nieuws voor mensen die bezig zijn met zoekmachine optimalisatie (SEO). Google heeft namelijk zijn keyword tool uitgebreid met aantallen. Eerst kon je alleen zien hoe vaak er verhoudingsgewijs werd gezocht door mensen naar een bepaald woord of combinatie van woorden, maar nu worden ook de aantallen weergegeven. Ik zag de aankondiging gisteren al op een aantal Engelstalige blogs maar toen werkte het hier in Nederland nog niet. Nu dus wel. Erg handig!

Meer over het belang van keywords voor de vindbaarheid van je website: hier en hier of hier in een curus over geld verdienen met Internet met een apart hoofdstuk over promotie en SEO.

9 juli 2008     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

4 reakties

 1. 1 Eduard Blacquière:

  Het absolute zoekvolume is inderdaad interessante informatie om te bepalen op welke zoekwoorden je focust, zowel voor zoekmachine optimalisatie (SEO) als voor zoekmachine adverteren (SEA). Zet het zoekvolume uiteraard ook weg tegen de concurrentie, zodat je een inschatting kunt maken voor je kans van slagen.

  Ik heb er vanmiddag ook iets over geschreven:
  http://www.edwords.nl/2008/07/09/google-adwords-toont-schatting-zoekvolume/

 2. 1 Juliette:

  ik heb een ubuntu 6.06 na het update heb ik een groot probleem ik kan niks lezen om mijn balk ook bij toepassingen systeem heb ik alleen kleine vierkante hokjes ik kan niets lezen de afbeeldingen zijn er wel
  wat moet ik doe gelukkig kan ik wel op internet
  als iemand mijn kan helpen wat ik moet doen om gewoon weer alles te lezen dan kan ik wel verder

 3. 1 Catharina:

  Vervelend en ik heb geen idee, maar heb je het al op het Ubuntu forum gevraagd?

  http://forum.ubuntu-nl.org/

 4. 1 PHP Scripts:

  Dit is inderdaad een goede ontwikkeling. Er wordt al zeer veel van gebruik gemaakt!

 5. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)