Oppassen met de 1st Affilliate Club!

Op zichzelf is affiliate marketing een prima manier om via Internet geld te verdienen. Zo nu en dan duiken er echter schimmige clubjes op, die affiliate marketing een slechte naam bezorgen. Op dit moment is er ook zo’n club erg actief in Nederland, namelijk de 1st affiliate club.

Hoe werkt de 1st affiliate club:

Op de website staat dat je na gratis registratie een bonus van € 30,– krijgt. Dat is niet zo. Die bonus krijg je pas als je daarna hosting afneemt bij IPowerWeb.  Die hosting kost 45,– per jaar. Je krijgt dus in feite een korting op die hosting van €  30,– en geeft dus € 15,– uit.

Op die hosting account krijg je vervolgens een standaard website  en daarmee moet je dan weer nieuwe leden zien te werven met hetzelfde verhaal. Per geworven lid krijg je dan € 1,– tot € 3,– . Gevolg is dat je er dus steeds meer concurrenten bij krijgt die allemaal met eenzelfde website proberen nieuwe leden te werven, waardoor dit steeds moeilijker zal worden.

De 1st Affiliate Club zelf, krijgt overigens voor het aanleveren van nieuwe klanten bij IPowerWeb waarschijnlijk € 100,– want dat is wat zij aan affiliates uitbetalen. Stel dat zij ook voor iedere klant die de affiliates van de 1st affiliate club bij IPowerWeb aanleveren € 100,– krijgen en ze daar de affiliates € 1,– tot € 3,– van betalen?

Slim gevonden van eigenaar Eric de Groot, die zegt op Mallorca te wonen. Maar dit is dus niet iets waar je als affiliate je tijd aan moet gaan verdoen, behalve dan als je het Eric gunt om nog heel lang van de Spaanse zon te mogen genieten.

Update:

Na alle negatieve publiciteit is de 1st Affiliate Club ter ziele. De website verwijst nu door naar: http://www.onlinemoneymaker.biz/ (onlinemoneymaker) en de naam van de eigenaar is veranderd van Eric de Groot naar Eric van Horn…

Hetzelfde concept van de 1st Affiliate Club bestaat overigens nog wel steeds hier: http://www.affiliatejunktion.com (affiliatejunction)

7 oktober 2008     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

73 reakties

 1. 1 Arnoud Engelfriet:

  Dit riekt heel erg naar een piramidespel, of begrijp ik je verkeerd? Je betaalt een inleg, en die kun je alleen terugverdienen door nieuwe leden aan te brengen. Zo’n constructie is in Nederland verboden op grond van de wet op de kansspelen.

 2. 1 Catharina:

  Het riekt er inderdaad naar, al ontkent de eigenaar dat stellig. Maar misschien dat het wonen in Spanje toch niet alleen voor het mooie weer is?

 3. 1 Vincent:

  Ik moest inderdaad ook meteen aan het piramideverhaal denken…

 4. 1 Fersell:

  Een piramide spel is het niet. Gewoon affiliate marketing op een slimme manier. Of te wel viraal.

  Of beter gezegd een sluwe manier. Omdat deze vooral gericht is op newbies en affiliates die weinig success hebben.

  Moreel is er niks verkeerd aan, Volkomen legaal mits de informatie op affiliate pagina niet misleidend is. Wat in dit geval dus wel zo is.

 5. 1 Arnoud Engelfriet:

  Intrigerend, waarom is het geen piramidespel? Mensen aanbrengen en daarmee je inleg terugverdienen is haast de definitie van het piramidespel (art. 1a Wet op de kansspelen). Ook als je dat heel transparant en open presenteert, blijft het een misdrijf om dat te organiseren.

  Misschien heb ik het helemaal verkeerd begrepen hoor, dus help me gerust even uit de verwarring.

 6. 1 bep:

  hallo

  ik heb deze week al heel veel vragen gesteld aan
  1st Affiliate club
  maar twijfel nog steeds
  ik heb net 70,00 naar de DHS gebracht
  ook z,n leuke club
  als je een jaar verder bent
  heb je nog niks verdient
  alleen maar betaalt
  en ik denk dat ik ook hier niet aan moet beginnen
  1st Affiliate club
  is er iemand met ervaring
  wat wel echt thuiswerk is
  en waar je wat mee verdient
  ik hoor het heel graag
  m.v.g

 7. 1 Fersell:

  @Arnout,

  Bij een piramide spel is het zo, dat hoe hoger je in de piramide komt hoe meer je zal verdienen. Jouw verdiensten zijn voor een groot deel gebaseerd op de lagen onder jou.

  Bij affiliate marketing is het zo dat je een verdienste ontvangt op het moment dat er een sale wordt gegenereerd. Een provisie als dank voor uw inzet. Dit kan een lead zijn, een vast bedrag per klant zijn, zoals 1-3 euro voor elk geworven klant, of zoals de eigenaar van de website het doet een jaarlijks terugkerende provisie in procenten bij het afnemen van webhosting via zijn affiliatelink.

 8. 1 Tineke Geuzenbroek:

  Hallo,

  Ik ben een moeder met 2 kinderen en vind dit een naar bericht. Ik doe mee met deze club en heb nog nooit problemen gehad teminste tot nu toe nog niet. Ik heb nog nooit de beloofde 100 euro per dag verdient maar ik verdien er ook niet slecht mee. Ik heb naar aanleiding van dit bericht gelijk een email verstuurd naar de affiliate club of dit een pyramide systeem is en zij zeggen weer van niet. een pyramide systeem is toch dat er onder mij ook iemand voor mij verdient, want dat is niet het geval. Deze post baart mij meer zorgen dan de club.

 9. 1 Catharina:

  Ik ben geen jurist en weet niet of dit onder de definitie van een illegaal piramdespel valt. Arnoud is dat overigens wel en die neigt wel naar die conclusie.

  Ik heb wel deze website gevonden, waar uitgebreider wordt ingegaan op de werking van eenzelfde programma:
  http://web.thinkingpal.com/site-reviews/affiliatejunktion-scam/

  Daar werden dan nog hogere bedragen uitbetaald aan de nieuwe aanmelders, zodat die in ieder geval een heel jaar gratis hosting hadden. Bij de 1st affiliate club moet je betalen om mee te kunnen doen.

  Wat je verder op je klompen aan kunt voelen is dat het een lastige business is als er steeds meer concurrenten bijkomen met precies dezelfde website, die allemaal op dezelfde plaatsen gaan adverteren.

  Verder snap ik niet dat als je dus als rechtstreeks affiliate van IPower web € 100,– kunt verdienen voor iedere nieuwe klant die je aanbrengt, waarom je dan genoegen zou nemen met € 1,– per nieuwe klant, tenzij je vindt dat de begeleiding door 1st Affiliate Club en de waarde van de website € 99,– per nieuwe aanmelding waard is.

  @Bep:
  In zijn algemeenheid moet je naar mijn mening niet meedoen aan programma’s waarbij je geld moet betalen om mee te mogen doen. Als je bij een bedrijf aan de slag gaat, ga je toch ook eerst niet betalen? Ze mogen blij zijn dat je voor ze wilt werken 🙂

  Hoe het dan wel moet? Tsja, ik beschouw mezelf niet als een echte expert, maar wel heb ik een beginners handleiding gemaakt die je kunt vinden op http://www.internet-geld-verdienen.nl . Misschien heb je daar iets aan en je mag me ook mailen met vragen.

  Ook op het http://www.affiliate-forum.nl/index.php kun je veel informatie vinden en zijn er een aantal mensen bereid je te helpen bij vragen.

 10. 1 Fersell:

  @Tineke,

  Je hoeft je geen zorgen te maken dat je aan iets illegaals meedoet.
  Je wordt alleen om de tuin geleid. Datgene waar jij voor betaald heb is “de webhosting” van Ipower, dezelfde webhosting promoot jij ook wanneer jij leden aanbrengt.

  Het enigste verschil is dat jij het via een tussenpersoon doet. De klanten die jij aanbrengt via jouw link, die stuurt deze tussenpersoon door naar de website van Ipower.

  Op het moment dat deze klant dan een aankoop doet verdient deze tussenpersoon $100 en betaald jouw van dit bedrag 3 euro.

  Stel dat je 100 klanten heb aangebracht, dan heb je dus 300 euro verdient. Had je het via Ipower zelf gedaan, dan had je nu dus 10.000 dollar verdient.

  Die andere 9700 dollar die verdwijnen dus in de zak van Eric van de 1st Affiliate Club.

  Helaas worden er altijd mensen beduveld, ook in de affiliate marketing.

 11. 1 Catharina:

  @Fersell: € 30,– gaat nog naar de nieuwe klant, dus er verdwijnt iets minder in de zak van Eric, maar verder klopt het volgens mij.

 12. 1 Eric de Groot:

  Van deze berekening klopt niets. Ik betaal 1 euro voor iedere aanmelding (naam en email) maar niet iedereen doet mee aan het programma en toch betaal ik 1 euro uit voor die persoon die gewoon nieuwsgierig was. Zoveel verdwijnt er bij Eric in de zon niet in zijn zak.

 13. 1 Nico:

  Ik heb om een reactie gevraagd bij 1ste op deze pagina ben benieuwd.

  Gr Nico

 14. 1 Fersell:

  @Eric,
  Je bedoelt dat niet iedereen een webhost contract afsluit via jouw affiliate link.

  PS: Waarom leer je je leden niet hoe ze de webhost kunnen promoten? Dan verdienen ze 100 dollar per aanmelding. Dan zou het echt een affiliate club zijn.

 15. 1 Catharina:

  @ Eric: als er al misverstanden zijn, dan ontstaan die vooral door de des-informatie op je eigen website. Maak het helder en transparant, dan weten mensen waar ze aan beginnen en voorkom je teleurstellingen.

 16. 1 Waterloo:

  Ik bezoek dit blog via internet-geld-verdienen.nl en ik ben van mening dat het allemaal wel meevalt. Wat nou scam, dit, dat, zus, zo. We moeten met z’n allen niet proberen om te graven naar kritiekpunten. Doe niet zo raar. Er kan toch geld mee worden verdient? Nou, en, dus. Niet zo moeilijk doen allemaal hoor. De lezers van dit artikel zouden bijna denken dat jullie jaloers zijn op die jongen. Hij heeft gewoon tijd vrijgemaakt om een goed concept te ontwikkelen en op de markt te zetten en daar wordt hij nu voor beloond. De hele ‘online geld verdienen’ en ’thuiswerk’ markt krijgt een hele slechte naam op de manier waarop jullie reageren. Wees nou ook eens positief! Verder mijn complimenten voor de eigenaaresse van de internet geld verdienen.nl website. Heb hem helemaal doorgelezen. Niet alles klopte, misschien een reactie mogelijkheid bieden of feedback button. Jongens, positieviteit!

 17. 1 Waterloo:

  Het is trouwens heerlijk om een website eens volledig door te spitten. Gewoon helemaal doorlezen. Heb genoten van internet-geld-verdienen.nl. Heldere schrijfwijze, makkelijke navigatie en boordevol waardevolle informatie.

 18. 1 Catharina:

  @Waterloo: dank voor je complimenten voor http://www.internet-geld-verdienen.nl. Ik hoor graag je op- en aanmerkingen. Dat kan ook via het contact formulier: http://www.internet-geld-verdienen.nl/contact/

  De schrijfster van die site is overigens dezelfde als van dit artikel en is het dus niet met je eens voor wat betreft de 1st affiliate club. Ik ben ook niet jaloers op de bedenker ervan; hij heeft het trouwens ook niet zelf bedacht: zie: http://web.thinkingpal.com/site-reviews/affiliatejunktion-scam/

  Ik ben het met je eens dat het een mogelijkheid is om geld te verdienen, maar dan vooral voor degene die het concept is gestart. De deelnemers moeten eerst nog maar eens zien of ze hun “inleggeld” er weer uit krijgen en dat schiet echt niet op met 1 euro per aanmelding. Bovendien is het zonder betaald te adverteren amper mogelijk om bezoekers te krijgen op zo’n site – omdat er teveel van zijn en zoekmachines die eruit zullen filteren – en dan kan het natuurlijk helemaal niet meer uit.

  Helaas staat het Internet vol met dit soort concepten en eerlijk gezegd erger ik me er dood aan. Het kost mensen alleen maar veel tijd en zet ze op het verkeerde been. Uiteindelijk zullen de meesten teleurgesteld afhaken.

  Overigens laat ik mij graag van het tegendeel overtuigen dus als jij het wilt proberen met die club, dan hoor ik graag je ervaringen 🙂

 19. 1 Fersell.com:

  Heb contact gehad met Eric de eigenaar van de website. Hij is zo vriendelijk geweest tot het geven van toegang tot het leden gedeelte en heb de inhoud bekeken.

  Zodra ik Eric op de hoogte heb gebracht van mijn mening, zal ik hier een verslag uit brengen zodat alles opgehelderd is over deze manier van geld verdienen.

  @Waterloo

  Kritiek is van essentieel belang voor succes, positief of negatief voor zowel de eigenaar als de im-ers als de leden van de site.

 20. 1 Waterloo:

  Bedankt voor de link naar de Affiliate Junktion Scam, Catharina.
  Ik ben er wel iets anders over gaan denken nu. Als er 100 mensen bezig zijn om allemaal dezelfde website te promoten, dan zal het voor iedereen steeds moeilijker worden om eraan te verdienen. Maar dat is niet eens het belangrijkste!

  Wat mensen niet doorhebben is dat ze in feite toestemming geven om behoorlijk wat dollars af te schrijven van hun creditcard voor Elk Jaar! Pas daar wel heel goed mee op. Ben benieuwd of er een lampje gaat branden bij Ipower als er op den duur honderden mensen hun hosting gaan opzeggen. Dat moet toch opvallen?

  Nou goed, ik heb er zo mijn bedenkingen over in ieder geval.

 21. 1 Catharina:

  Inderdaad Waterloo, maar ik denk dt IPowerWeb wel weet waar ze mee bezig zijn. Veel mensen zullen waarschijnlijk niet of te laat opzeggen, waardoor ze er weer een jaar aan vast zitten en dan kan het toch weer uit.

 22. 1 joran:

  Voor mensen die de kreet pyramidespel overgenomen heeft van zijn voorvaderen graag even aandacht voor dit videofragment;
  http://video.google.com/videoplay?docid=2238622830405250094&hl=nl

  al eeuwenoud is de pyramide één van de sterkste constructies die er bestaat. Zelfs de regering is pyramide (wie komen er allemaal onder Balkenende die ook voor hem werken) het leger is pyramide (generaal, luitenant enz).

  We kunnen toch niet zeggen dat deze mensen veel verdienen omdat ze niets gepresteerd hebben in het leven?
  Wie succes nastreeft met netwerkmarketing zal succes hebben. Helaas kunnen de meesten dat niet meer tegenwoordig!

 23. 1 Catharina:

  @ Joran: Eigenaar Eric de Groot ontkent ten stelligste dat de 1st affiliate club ook maar iets te maken heeft met een piramdespel of netwerkmarketing:
  http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,5521.msg28297.html#msg28297

 24. 1 Waterloo:

  @Joran,

  Ik ben dat wel een beetje met je eens. Ik ben van mening
  (lees: ik) dat er teveel mensen zijn die nieuwe zakelijke kansen direct maar onder het kopje ‘pyramidespel’ of ‘oplichting’ plaatsen. Mede daardoor krijgt deze business ook een slechte naam. Men neemt al snel iets van mekaar als een nieuweling.
  Ik vind dat jammer omdat er vaak niet naar de positieve kanten van een online zakelijke kans wordt gekeken.

  Desalniettemin, verdient de 1st affiliate club geen schoonheidsprijs. Het is een leuk verdienmodel, maar er zijn risico’s aan verbonden.

 25. 1 joran:

  Waterloo

  Ik geef je helemaal gelijk. Ik ben ook geen voorstander van 1st Affiliate. Het is ongeveer hetzelfde als die hype van dat email-verwerken. je betaalt daar een X bedrag voor een startpakket en kan daarna hetzelfde pakketje zelf aan de man gaan brengen.

  Toch nog steeds jammer dat het geweten van sommige mensen niet tot nauwelijks meer spreekt. Geloof mij, succesvol wordt je door werk te doen waar je iemand recht mee in de ogen kan kijken!

 26. 1 joran:

  Catharina

  Dat zegt niet dat deze business op een eerlijke manier gaat. Zolang een bedrijf geen open kaart speelt over zijn concept is het geen zuivere koffie. Het verhaal dat je na aanmelding gelijk één of ander abonnement moet afsluiten lijkt me niet echt eerlijk

 27. 1 Catharina:

  @ Joran: daar ben ik het van harte mee eens.

 28. 1 joran:

  Ik heb niet beweerd dat Affiliate oneerlijk is. Dat is aan de mensen die er mee werken (daarvoor geld: zie mijn vorige reactie)

  Wel vind ik het erg dom om er in zee mee te gaan. Iedere keer dat er iemand lid wordt is er een concurrent meer op de markt. Ik denk dat iedereen begrijpt wat de gevolgen voor een bedrijf (in dit geval, u, als affiliate lid) zijn als er dagelijks duizenden concurrenten in zijn vijver gaan vissen.

  Netwerkmarketing lijkt me hier dan nog een betere keuze. Ipv concurrentie erbij gaan mensen hetzelfde aanbieden en wordt JIJ er over betaald. Dit heeft ook tot gevolg dat mensen die er mee starten geholpen worden door de persoon die hen het heeft aangeraden (deze wil immers zijn netwerk zien groeien)

  Maar goed. ieder voor zich natuurlijk;)

 29. 1 Fersell.com:

  Beste Lezers,

  Zoals jullie weten heeft Eric van 1ste aff clb zijn deur open gegooid om een kijkje te nemen. Dat heb ik dan ook gedaan en hierbij zeer kort de bevindingen.

  Het concept dat Eric hanteert daar is niks mis mee. Geen piramide spel en verder niks illigaals te bespeuren. Het werkt gewoon heel simpel.

  Op het moment dat jij je inschrijft heb je de keuze om een webhost dienst af te nemen. Doe je dit via zijn affiliate link dan krijg je toegang tot het leden gedeelte.

  Dus in princiepe kun je het vergelijken met een bonus. Een webhost hebben is niet perse noodzakelijk maar als je serieus affiliate marketing doet, dan vind ik persoonlijk dat je deze wel moet hebben.

  Op het moment dat je via zijn affiliate-link een dienst afneemt, dan heb je recht op de bonus en krijg je toegang tot het leden gedeelte.

  Daar wordt je op verschillende manieren geinformeerd over affiliate-marketing. Je krijgt dan ook een code om andere leden te werven en daarmee verdien je dan een bepaald bedrag per aanmelding.

  Over de kwaliteit van de informatie die je ontvangt doe ik verder geen mededeling. Het is niet aan mij om daar over te oordelen en hier op dit blog een oordeel over te geven.

  Wel wil ik vermelden, dat als ik de kwaliteit goed genoeg vind en het een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van affiliate-marketiers dan zal ik er ook een positieve review over schrijven en deze toevoegen aan mijn website (Negatieve reviews schrijf ik nooit), daar mijn website als doelstelling heeft affiliate/im – marketiers het maximale uit hun werkzaamheden te laten halen.

  mvg en succes allemaal.

  Ferdi

 30. 1 Catharina:

  Mooi dat je het hebt kunnen testen,maar ik blijf erbij dat het nogal sneu is voor affiliates dat zij afgescheept worden met € 1,– per nieuwe aanmelding.

 31. 1 joran:

  Ja, wat zijn nou in uren ongeveer de verdiensten?

 32. 1 Fersell.com:

  @Catharina
  Tja daarover valt te twisten. Ieder zijn mening en bezigheid. Voor 1 project ontvang ik 25-45ct per gratis download van het product.

  Met 1000 bezoekers per dag en een conversie van 20% is het toch zo’n 60 euries per dag. En ben er ongeveer 1 uur per week mee bezig.

  @Joran
  Dat is moeilijk uit te drukken. Afhankelijk van inzet, kennis en technieken en methodes die je gebruikt. Dit geldt trouwens voor affiliate marketing in algemeen.

  Sommige marketiers moet 60 uur per week werken om een redelijk inkomen te genereren. Andere daarintegen, verdienen in een uur een modaal maand inkomen of meer.

 33. 1 Catharina:

  @Fersell:
  Dat is niet vergelijkbaar. Het gaat hier niet om een gratis product, maar om betaalde webhosting. Daar geeft de oorspronkelijke aanbieder dus € 100,– voor aan Eric. Als affiliates daarvan dan € 1,– ontvangen lijkt mij de verhouding behoorlijk zoek.

 34. 1 Fersell.com:

  Je krijgt zowieso een vergoeding voor elke aanmelding, ongeacht of deze besluit de webhost dienst af te nemen of niet.

  Verder ben ik het wel met je eens. En ik zou ook voor de €100 ipv €1 gaan omdat het rendement veel hoger ligt.

 35. 1 joran:

  Ik heb het hier niet over de mensen die er goed of slecht in zijn. Ik heb het over verdiensten/tijd – onkosten(adverteren enz)= uurloon
  Volgens mij kom je dan op een schamel bedrag uit. De mensen die bekend zijn met dit wereldje weten dat mensen trekken kosten met zich meebrengt.

  Ik ben benieuwd!

 36. 1 Fersell.com:

  @Joran,
  Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Ik ken geen internet/affiliate marketier die kan zeggen van “ik verdien ?? per uur” of ik verdien ?? als ik er zoveel uur en geld insteekt.

  Over welke mensen heb jij het dan? Want wat mensen of bezoekers trekken betreft kan het zelfs volledig gratis,of te wel zero euries, je heb zelfs niet eens een webhost of eigen site nodig om inkomsten te genereren via het internet.

  Wat tijd betreft is het ook relatief. Als je een pagina op een website gooit met een hoge pr, kost het minder tijd en moeite dan dat je een hiervoor speciaal een nieuwe pagina gaan optimaliseren.

  Als jij kan zeggen “met dit project verdien ik ??/uur” dan ben je of uniek of je doet iets verkeerd.

 37. 1 Waterloo:

  1st affiliate club is er mee gestopt, omdat I power niet meer met ze wenst samen te werken vanwege de meedragende risico’s. Vrij logisch, denk maar even logisch na… Hoe zou het voor I- power zijn als ze de komende maanden, misschien wel jaren, honderden tot duizenden opzeggingen ontvangen (of misschien zelfs wel hele boze klanten die niet in de gaten hebben gehad dat ze een overeenkomst zijn aangegaan) dat is voor Ipower ook niet bij te benen. Om dan nog maar niet te spreken over de administratieve kosten die ze voor hun rekening krijgen. Ik kan me heel goed voorstellen dat Ipower besloten heeft om er een streep onder te zetten.

 38. 1 Catharina:

  @Waterloo: Goed nieuws maar erg lullig voor de mensen die naar hun geld kunnen fluiten.

 39. 1 Catharina:

  Wel gek trouwens dat deze dan nog wel steeds actief is: http://www.affiliatejunktion.com/index.html

  Dat is precies hetzelfde verhaal en die werken ook met hosting van IPower.

 40. 1 Fersell.com:

  Eerlijkheid duurt het langst.

  Opzich was er niks mis mee het project in zijn geheel. Maar het feit dat er veel negatieve reacties waren op forums mbt tot het promoten ervan, en veel argwaan van medemarketiers, geeft al aan dat niet alles op de juiste manier geregeld was.

  Als heel het gebeuren meer klantgericht en minder agressief zou zijn geweest, gebombineerd met de juiste aanpak, wat een affiliate club waardig zou zijn geweest, dan had het zeker wel iets kunnen worden.

 41. 1 henk:

  Hallo, die Eric is gewoon een soort van oplichter, waar het om draait is de kickback die hij krijgt van Ipower, dus er wordt helemaal niets verkocht zoals hij dat doet voorkomen dus gewoon bullshit, hij is trouwens weer met een nieuw project begonnen, wake up and smell the coffee.

 42. 1 Catharina:

  Waar is hij nu weer mee bezig dan?

 43. 1 henk:

  http://www.onlinemoneymaker.biz/

  JE weet het uiteraard nooit zeker, maar het lijkt er verd8 veel op, zelfs de voornaam klint verd8, LOL.

 44. 1 Catharina:

  Tsja, dat is wel een heel erg doorzichtige scam. Je mag toch hopen dat hier geen mens meer in trapt. Het blad Plaza 500 met daarin het zogenaamde artikel over professor Eric, bestaat volgens mij (en Google) helemaal niet en de naam is denk ik ook fake. Bedankt voor de tip!

 45. 1 Jan Stedehouder:

  Jeetje. Deze heeft echt te veel gekeken naar een bak Amerikaanse sites. Echt een exacte kopie van de sites van wannabee big money gurus. Foeilelijk, maar altijd mensen er in trappen: “Ik leer u hoe u binnen een maand $ 15.000 kunt verdienen met uw site”.

 46. 1 joran:

  ja…wie nu nog niet doorheeft dat een inkomen boven de 1000 al een hele prestatie is met Affiliate heeft wel heel ver onder een steen gelegen afgelopen tijd.

  Kent er iemand trouwens het Djogle-concept? Is ook Affiliate

 47. 1 fersell:

  $15.000 in je eerste maand is inderdaad moeilijk, maar niet onmogelijk.

  1000 is zeker wel realiseerbaar. En als je dat lukt binnen een maand, dan wordt het de volgende maand 2000 etc.

  Iedereen die dit niet haalt, is er
  a) niet geschikt voor
  b) of doet het verkeerd

 48. 1 bep:

  hallo
  over welk thuiswerk gaat dit
  is daar een site van

  Comment:
  $15.000 in je eerste maand is inderdaad moeilijk, maar niet onmogelijk.

  1000 is zeker wel realiseerbaar. En als je dat lukt binnen een maand, dan wordt het de volgende maand 2000 etc.

  Iedereen die dit niet haalt, is er
  a) niet geschikt voor
  b) of doet het verkeerd

 49. 1 fersell:

  Eh… Wat bedoel je precies Bep?

 50. 1 Catharina:

  Ik denk dat Bep bedoelt: “hoe en waarmee doe je dat?”

 51. 1 fersell:

  Affiliate marketing is heel breed en kent vele mogelijkheden.

  Wat goed werkt voor de een, hoeft niet perse goed te werken voor een ander. Maar meestal is het een combinatie van…

  Als je succesvol wilt zijn in affiliate marketing, dan denk dat het het beste is om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en vervolgens kijken wat voor jou het prettigste werkt.

  Mijn website biedt info en tools voor im marketeers. Als je de producten bekijkt dan krijg je een idee wat de mogelijkheden zijn.

  Op dit moment heb ik nog geen kvk dus kan nog niks verkopen en verleen alleen toegang als bonus voor kopers van internet marketing gerelateerde cursussen die ik promoot.

  Een selectie van de cursussen die ik zelf gevolgd heb zal hier spoedig aan worden toegevoegd.

  Als je geinteresseerd bent en je niet kan wachten en je toch graag toegang wil hebben tot de producten (die overigens ook boordevol gelijkwaardige en nuttige info zitten) moet je even contact opnemen met mijn helpdesk.

 52. 1 bep:

  ik zoek betrouwbaar thuis werk
  waar vind ik dat

 53. 1 fersell:

  Bep, dit topic gaat over affiliate marketing,

  Ik denk dat jij moet zoeken in de catogorie thuis werk. 🙂

 54. 1 Dennis:

  Ah loopt dat zo, wel ik heb meteen mijn geld terug gevraagd, immers biedt men bij de aankoop van het boek, science and secrets to online success, 30 dagen geld terug garantie.

  Ik heb dus meteen via paypal een geschil ingeroepen in de hoop dat ik mijn geld snel terug heb, gisteren bestelde ik dat boek van 29 euro, maar op al mijn mails daarna kreeg ik totaal maar dan ook totaal geen reactie. En idd zoals iemand hierboven ook al meldde, googlede ik ook al op PLAZA 500, maar dan kom je uit bij een hotel in toronto of die streken, het magazine is idd nergens terug te vinden. Er wordt dus meer dan wss wel wat gelogen en gezeverd. En de man heet nu Eric van Horn, … maar idd, 7000 euro per maand verdienen, dat kan natuurlijk niet.

  Ik heb er verdomd veel spijt van, voor mij is het nu zo dat ik mijn geld terug eis door wat ze op de site hebben gezet, 30 dagen geld terug garantie, ik ben nog maar 30uur verder, maar dat maakt mij niet uit. Als er dan ook via geen enkele mail gereageerd wordt dan is dat nog opvallender.

  Tevens, de sites zijn idd allemaal het zelfder, zo heb je bvb http://www.onlinemoneymaker.biz
  en via zulke adverteersites op het net, kwam ik ook al uit op http://www.onlinemoneymaker.biz/?a_aid=49c27894542fa (gewoon een deratiefje dus …. en net met dezelde brol).

  Ik zal me wel toeleggen op het maken van een eigen site en via de ‘normale’ weg van affiliate toepassingen.

  Ik blijf dit hier ook op de voet volgen, …

 55. 1 Catharina:

  Ik ben benieuwd naar of je je geld terug krijgt, maar ik ben bang van niet. Houd je ons op de hoogte? En denk dat het slim is om je te concentreren op eerlijke affiliate marketing.

 56. 1 Dennis:

  @ Catharina:

  Indd het ziet er niet goed uit, puur bedrog ook, ik was te dom om mij te laten vangen. Ik heb AL (ja wadde, na een tijd niets vernomen te hebben) een reactie ontvangen, ik heb een download link ontvangen voor het boek, nadat ik via paypal geschillen commissie mijn geld terugeiste doordat ze niets lieten weten en dat ik van de aankoop wenste af te zien, gezien de 30 dagen, niet goed geld terug garantie, ….

  Kreeg ik reactie op die klacht, …
  Feit is dat u het ebook ontvangen hebt en dat moet betaald worden. Zie onze voorwaarden.

  Ga je daar echter lezen dan staat er volgens mij enkel dit:
  “Money back guarantee policy
  Our official return policy is as follows:
  We will, at our option, replace or repair any defective product within 8 weeks from the date of purchase. After 8 weeks all sales are final.”

  Daar zegt men toch duidelijk dat pas na 8 weken de verkoop definitief is? en dat zijn nog geen eens 30 dagen maar 56!

  De reden die dan nog eens aangehaald wordt waarom ik geen reactie ontving op tal van mails van me, … onze forwarder was fout ingesteld!!! Wat een zever in pakskes, een forwarder is leuk om de link door te mailen maar NIET om mensen persoonlijk van antwoord te dienen!

  Ik vrees idd ook voor het feit dat ik mijn 29 euro kwijt ben. Maar ik geef het nog niet zo snel op.

 57. 1 Dennis:

  Geen idee of het werkt, maar dit is de link die ik ontving om alle zaken te downloaden, …. in de hoop dat dit nog werkt en zo mensen de kans te geven om alles af te halen en eens te lezen ZONDER dat zij ervoor betalen ….

 58. 1 Catharina:

  @Dennis: ik heb de link verwijderd omdat ik geen zin in gezeur heb over copyright schending en dergelijke. Overigens zou het mij niet verbazen dat het e-book helemaal niet door Eric zelf is geschreven, maar dat hij gebruik maakt van andere boeken, die je op internet kunt kopen met resell rights. Je kunt dan zelf de teksten (namen e.d.) ook aanpassen zodat het lijkt alsof je het zelf gemaakt hebt. Succes in ieder geval met het terugkrijgen van je geld. Volgens mij moet dat op basis van de Nederlandse wetgeving zeker kunnen, maar als Eric in Spanje woont, schiet je daar misschien ook niks mee op.

  Ik zie nu ook dat de website van de 1st affiliate club doorlinkt naar onlinemoneymakerbiz en dat de eigenaar is veranderd van Eric de Groot naar Eric van Horn. Bah, wat een naar gedoe toch allemaal en dat voor een paar rotcenten.

 59. 1 henk:

  Nou heet hij opeens Joost Klarenbeek, en de site heeft hij op een hele creatieve manier omgedoopt: http://t.ymlp130.com/ujeaaauysazauqjbazabebq/click.php

  Wat een loser, tijd dat Kassa en Radar hier eens aandacht aan gaan besteden.

 60. 1 Catharina:

  @Henk; tja, ’t is niet zeker dat het dezelfde is. Hiji kan het domein ook verkocht hebben, want die staat ergens geregistreerd in Canada, maar ’t is wel van hetzelfde pot nat..

  Dit is volgens mij de opvolger van de 1st affiliate club: http://www.geldverdienendoejehier.com/

 61. 1 Catharina:

  Hier nog eentje: http://www.simpelgeldverdienen.com/

  Kunnen ook domeinen zijn van affiliates die het concept promoten. Alle sites leiden door naar:
  http://www.onlinemoneymaker.biz/

 62. 1 Catharina:

  Oh en dat laatste domein heeft “toevallig” ook alleen maar registratiegevens uit Canada (bij Tucows) en geen naam van de eigenaar… Zal voor radar en kassa denk ik ook geen gemakkelijke opgave worden om de eigenaar op te sporen..

 63. 1 Eric van Horn:

  Ten eerste wil ik even kwijt dat de reden dat de 1st affiliate club geen toekomst meer had is omdat ipower verlies draaide en daarom hebben wij besloten om te stoppen met deze en andere soortgelijke projecten. Het idee van de website kwam zelfs van ipower. De claim van kletskous.com dat zij er voor gezorgd hebben dat de 1st affiliateclub niet meer bestaat is dus compleet uit hun duim gezogen. Integendeel, voor de backlinks was deze website perfect. Juist door kletskous.com kreeg ik meer bezoekers.

  En wat is er fout aan het ebook? Hebben jullie wel eens het boek gelezen? Ik lig hier helemaal gevouwen mensen. Ik leer mensen in mijn boek hoe je aan de slag kunt gaan als affiliate marketeer of hoe je een webwinkel opstart. Ik leer mensen wat backlinks zijn en hoe je moet bloggen etc. In het hele boek kun je niets terugvinden dat ik mensen leer hoe je mijn ebook of andere produkten van mij moet verkopen. Integendeel! Ik ben er heilig van overtuigd dat je moet concentreren op hooguit 2 produkten waar je ook affectie mee hebt en dat is wat ik mensen leer, niks mis mee toch?.. Joost klarenbeek ken ik niet, behalve dat deze meneer ook op mijn malinglijst staat.

  Als mensen het Ebook kopen dan gaan ze akkoord met de algemene deelnemers voorwaarden. (voor Dennis) De dertig dagen niet goed geld terug garantie geld alleen als wij niet in staat zijn om het produkt (pdf file) in goede staat af te leveren in 8 weken tijd. Toen ik je vroeg of je het gelezen had zei je ja, dus heb je automatisch geen recht meer op teruggave. De reden dat het ebook in het Engels is (wat overal vermeld staat op de website) is omdat Nederland nog te klein is en je je horizon wel moet verbreiden naar Engeland of Amerika om goed geld te verdienen. Kasa en Radar doen niks tegen mij want ik ben geen oplichter, zo simpel is het.

 64. 1 F. de Groot:

  Volgens mij heb ik sterk de indruk dat Eric van Horn geen eerlijke handel bedrijft. In zijn website staat dat je 30 dagen garantie hebt en je geld terugkrijgt. Nu misleid hij hiermee mensen door te zeggen dat het alleen betrekking heeft op het niet ontvangen van het boek. Als je het niet zou hebben ontvangen stuurt hij gewoon een ander exemplaar. Dus geld garantie is er eigenlijk dan niet volgens hem. Dat klopt niet. In de garantie staat dat je je geld terug kan krijgen. Het is mij ook overkomen dat ik mijn geld binnen 30 dagen (binnen 10 à 15 dagen verzoek ingediend) nog niet heb teruggekregen. Alleen maar zo’n nietszeggende email. Het boek beantwoord ook niet aan de verwachtingen welke hij voorspiegelt. Als je het boek doorleest staat er eigenlijk heel weinig in. Een verhaal over de affiliate marketing hoe het is ontstaan dan een paar pagina’s over het in praktijk brengen waar je als beginner niet veel mee kan doen. Te summier. Geen handleiding zoals een stappenplan. Vervolgens een groot aantal pagina’s over de Law of Attraction wat waarschijnlijk ook gekopieerd is en waar je niet direct op zit te wachten. Pagina 25 tot einde pagina 43.
  Ook zou er wat over hem uitgezonden zijn op de tv. Ik zou niet weten wanneer en op welke zender. Waarom vermeldt hij dat dan niet? Het artikel over hem in Plaza is ook niet te vinden. Ik vind dit echt een vorm van oplichting. Hij maakt gebruik van de slechtere economie om mensen voor te spiegelen dat ze snel over inkomsten kunnen beschikken. In feite is het zo dat hij er alleen beter van wordt. Het is nu echt goed oppassen ook met garantie om hieraan te betalen.

 65. 1 Advocaat:

  Eric van horn is een van dat soort oplichters waar je voor uit moet kijken.

  Hij geeft een 30 dagen geld terug garantie. En is dan ook verplicht deze terug te betalen.

  Als je het niet terug krijgt kun je een rechtzaak aanspannen.

  Op basis van verkeerde informatie.

  Want:

  Als je de policy bekijkt, dan staat er:

  bij een defect product dan repareren ze of vervangen het product.

  Er staat verder niks bij over geld terug.

  Op het moment dat ERIC hierna verwijst als je een beroep doet op geld terug garantie, en je krijgt een mailtje met de verwijzing naar TOS.

  Dan beroept ERIC zich op foutive informatie, en kan dus als bedrog worden aangemerkt.

  AAN IEDEREEN DIE DIT LEEST:

  LET OP!! ERIC VAN HORN IS EEN BEDRIEGER

 66. 1 Advocaat:

  Erci heeft zijn website veranderd,

  Heeft de 100% niet goed geld terug garantie weggehaald.

  MAAR LET OP!!!

  Dat neemt nog niet weg dat je geen beroep kunt doen op Geld terug garantie.

  Volgens de wet is het verplicht om voor online-aankopen een 7 dagen afkoelperiode aan te bieden.

  Tenzij het anders vermeld. Of als het gaat om software.

  In dit geval gaat om een document, en moet Eric zich aan deze afkoelperiode houden.

  OF

  Hij moet duidelijk vermelden dat dat bij aanschaf van zijn product niet geldt.

 67. 1 henk:

  Lachuuuh, nou heet Eric van Horn aka Eric de Groot opeens Bianca v/d Meer, vraag me af of Erica ook een sex operatie heeft ondergaan.:)

 68. 1 Dennis:

  @ advocaat:

  U zit aan het rechte eind hoor …
  Toen ik mij daarop baseerde om mijn geld terug te vragen, … kreeg ik pas na lange tijd en tientallen mails verder een reactie:

  U hebt het boek (ja een dom PDFje) ontvangen en daarvoor moet u betalen! zo was de reactie toen, … die man raaskalt dus maar op!!!

 69. 1 Eric van Horn:

  Hahahahahaha, deze blog is officieel dood verklaard. Mijn zet! @ advocaat: Jij bent de grootste ouwehoer op dit forum, Hahahaha je bent niet eens een advocaat! @ Henk: Waarom blijf je dan mijn produkten kopen hahahaha.

 70. 1 henk:

  Hahaha Eric is weer aardig aan het spammen, getuige alle fake mailtjes die de laatste weken zijn verstuurd, ik vraag mij af of diegenen die op de foto’s staan wel weten dat hun afbeelding wordt misbruikt voor malafide praktijken.

 71. 1 Bernic:

  Het online geld verdienen is 1 groot knip en plakfeest. Eric van dieperink komt met een gratis e book waarbij je vervolgens een engelstalig pdf je krijgt met de naam Eric Horn eronder. Ach, laat ze gaan. Geld binnentrekken door teveel goedgelovigen die dromen van meer geld. Hoe groot is je genieten als je zo je centen bij elkaar harkt?;-

 72. 1 Bernic:

  oja, hier de site ( 1 vd 70) van eric dieperink, of was het nou Eric Horn;- http://www.affiliate-marketing-thuiswerk.com/

  Eric Dieperink, Eric horn, copieen van een ander, casper camps. allemaal gladde mannetjes die amerikaanse sites kopieren, hun eigen draai eraan geven , trots erop zijn dat ze mensen met hun trucs weten over te halen en dan ook nog doen ( want dat is nl wat mensen nu willen horen: ) of ze goedzakken zijn. ‘Wil jij ook nog mensen helpen net als ik.. bouw dan je eigen internetbusiness.
  Wat mij betreft kun je beter een wordpress site bouwen en wat online kennis opdoen bij winst.nl veelal gratis en gewoon beginnen. Dat werkt wel. nee, snel verdienen is het niet je moet er wel wat voor doen. maar een mooie leugen wordt nog altijd beter verkocht dan een lelijke waarheid. ;-

 73. 1 pietje pluk:

  ja lekker is dat zeg dacht ff poen te verdienen in een paar maandjes maar nee hoor en kan niet eens inloggen heb daar een code voor noddig en moet ik ook nog iets van i power kopen voor 30 euros wanneer komen de duizendjes dan of uhhhh die blijvemn natuurlijk in mallorca
  maar een mooie leugen wordt nog altijd beter verkocht dan een lelijke waarheid. ;-

 74. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)