Een kerstcadeautje van Jamendo – muziek voor je blog

Van Jamendo kreeg ik een kerstcadeautje opgestuurd. Het is een widget met daarin een een kleine collectie vrije muziek. Op Jamendo delen muzikanten elkaars muziek en mag iedereen het vrij downloaden en verspreiden. Met kerst heb ik niet zoveel, maar wel met delen en vrijheid en cadeautjes zijn natuurlijk altijd leuk. Hier is het en jij mag het natuurlijk ook weer via jouw blog of website verspreiden en vind je die kersliedjes maar niks, dan kun je bij Jamendo ook je eigen widget maken van jouw favoriete muziek.

18 december 2008     Creative Commons, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)