Lancering Windows 7 leidt tot meer Linux gebruikers in zakelijke markt

Windows7 sinsOp Webwereld staat op dit moment een poll met de vraag wat de bedrijven gaan doen bij de lancering van Windows 7.  Zo’n 13 % zegt meteen over te willen stappen, maar 39% geeft aan nog bij XP te zullen blijven. Die groep heeft dus Vista helemaal overgeslagen en ziet nu ook geen reden om over te stappen.

9% zegt op dit moment al Linux te gebruiken en nog eens 4 % zegt te zullen overstappen naar Linux. Mooi nieuws toch, zo vlak voor het weekend?

9 oktober 2009     Ubuntu, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 reekje:

  dat is zeker mooi nieuws
  mooi weer voor Linux

  groetjes van reekje

 2. 1 Jan Hopmans:

  Helaas doen mensen alleen niet altijd wat ze zeggen en hebben ze dat ook niet altijd zelf in de gaten. 🙂

  Helaas is dit ook een webpoll die door iedereen kan worden beïnvloed op een toch voornamelijk wat technische website, Vind het dan niet gek dat het percentage wat hoger ligt. Al is iedere persoon die een bewuste keuze maakt goed natuurlijk. ^..^

  Jan.

 3. 1 Catharina:

  @Jan: dat is ook zo, maar iedere overstapper is er weer eentje en meestal gaan ze niet terug. Bovendien zijn de technische overstappers vaak ook de mensen die anderen met Windows problemen helpen en dat leidt er dan vaak weer toe dat ze Windows gebruikers helpen om de overstap naar Linux te maken omdat ze dan zelf veel minder werk hebben 🙂

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)