Julian Assange verbaasd over Nederlands / Europees uitleveringsbeleid – Interview NOS

Interview van Julian Assange van Wikileaks met Arjen van der Horst van de NOS, waarin Julian o.a. zijn verbazing uitspreekt over het feit dat Nederlandse burgers, zonder enige vorm van bewijs worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Reden waarom Rop Gonggrijp geen vrijwilliger meer durft zijn voor Wikileaks. Ook ik zou wel eens willen waarom Nederland haar burgers zo gemakkelijk uitlevert aan de VS, wie daarvoor hebben gestemd en welke politieke partijen dat in hun verkiezingsprogramma hadden staan.

Het hele interview is de moeite waard en Nederlands ondertiteld.

20 januari 2011     Geen categorie     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Naam:

    Mijn reactie toen jaren terug hoeheetieookalweer die Nederlandse DJ door de Nederlandse Staat aan de VSvA werd uitgeleverd om aantijgingen met bewijsmateriaal dat hier niet toelaatbaar zou zijn: Oh, in Nederland is de Staat dus een instrument om De Eigen Burger naar elders uit te leveren. Dat is wat ik als Nederlands Staatsburger aan mijn eigen Nederlandse Staat heb. Goed dat ik het weet. Dank u feestelijk.

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)