Waarom stem jij op Wilders?

Ik snap best dat mensen geen enkele fiducie meer hebben in de  huidige politiek; ik begrijp alleen niet dat ze dan op Wilders gaan stemmen.  Kun jij mij dat mij uitleggen?

17 februari 2011     Politiek     Trackback-URL     reageer

9 reakties

 1. 1 Werner:

  Als je wilt stemmen op een partij die vertegenwoordigd is in de 2e kamer, maar die zowel tegen de bezetting in Afghanistan is, alsook tegen het rookverbod in de horeca, dan blijft er behalve de PVV helaas niets over.

 2. 1 Vincent:

  Maar dat kunnen toch niet de enige twee zaken die je belangrijk vindt zijn? Mijn partij heeft ook wel punten waar ik het niet mee eens zijn, maar aangezien de ideologische grondslag het meest met die van mij overlapt, weegt dat niet op tegen wat ik er aan vertegenwoordiging voor terugkrijg.

 3. 1 Werner:

  Vincent: Het zijn inderdaad zeker niet de enige punten die ik belangrijk vind, maar breekpunten zijn het wel.

 4. 1 GJ:

  Mensen motiveren hun stem zelden. Van de andere politieke partijen krijg je dat ook niet te horen, waarom dan wel van de mensen die PVV stemmen? De PVV heeft nog maar een hele korte geschiedenis en ik denk dat de meest mensen Wilders het voordeel van de twijfel gunnen.

 5. 1 Banneling:

  Haal hier je hart op, of niet natuurlijk…

  http://www.nujij.nl/waarom-stem-jij-op-wilders.11377279.lynkx

 6. 1 Catharina:

  LOL; had het gezien – dank je wel. Helaas worden we er niet heel veel wijzer van 🙂 en @Werner: jij gaat heus niet op de PVV stemmen!

 7. 1 Vincent:

  @GJ Ik heb behoorlijk wat geschreven over waarom ik stemde wat ik stemde. Maar ik vind het persoonlijk van alle andere enigszins populaire partijen makkelijker in te leven waarom je er op zou stemmen, misschien omdat ik het idee heb dat die partijen iets meer te zeggen hebben.

  Maar goed, wat een enorm lange discussie op nujij. Die ga ik dus mooi niet lezen 😛

 8. 1 Dick:

  Nog meer belangrijke punten vind ik; Zorg en veiligheid.
  Als laatste nog maar niet onbelangrijk de steun aan Israel.
  De koran is zelfs zionistisch, Soerat 5:20; Het heilige land is door Allah gegeven aan het volk van Mozes, keer je daar niet van af!”

 9. 1 Catharina:

  En wat vinden jullie hier dan van? https://kletskous.com/2011/03/02/stemmen-of-niet-stemmen-thats-the-question/

 10. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)