Documentairemaakster Jessica Villerius dreigt Twittetreiterdiva Petra Kramer

Jessica Villerius maakte een documentaire (Code Rood, meisjeshandel) over slachtoffers van loverboys / pooiers. Ik heb die niet gezien, maar schijnt best interessant te zijn. Zou hem best willen zien, maar probleem is dat de documentaire maar 1 keer op tv is uitgezonden en ook niet op uitzending gemist staat. Volgens Jessica is dat vanwege de veiligheid van de slachtoffers, maar dat lijkt mij onzin, want die werden naar eigen zeggen volledig herkenbaar in beeld gebracht. Tenzij de pliesie natuurlijk gedurende de uitzending alle loverboys en potentiële loverboys zonder tv in een cel had opgesloten..

Maar goed, dan nog.. we leven in het Internet tijdperk en je kunt er gevoeglijk van uitgaan dat iemand deze docu opneemt en die uploadt naar een torrent- of nzb-site en zo geschiedde..  Dat viel ook twittertreiterdiva @petrakramer op en dus meldde zij dat op Twitter.

En alhoewel zij naar eigen zeggen – en dat geloof ik best  –  niks te maken heeft met het uploaden van de torrent, maar alleen een linkje heeft geplaatst, wil Villerius haar aanpakken: “Je hoort van mij.. ” Hoezo dan en gaat Jessica dan Google ook aanpakken want die linkt er ook naar of mij misschien omdat ik weer naar Google link? En gaat ze ons dan aanpakken op het in gevaar brengen van de slachtoffers of gooit ze het op auteursrechtschending?

Wat wil zij nu eigenlijk? Ze maakt een documentaire over een belangrijk onderwerp en dan neem ik aan dat ze graag zoveel mogelijk aandacht wil voor het onderwerp en voor zichzelf. Die krijgt ze dan en vervolgens gaat ze moeilijk lopen doen..

Dus: What’s te point @jessicavillerius? Enlighten me please..

 

 

 

5 januari 2012     Internet Algemeen, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)