Genezen van Candida met natuurlijke medicijnen?

Eigenlijk rommel ik al jaren wat aan met mijn darmen. Ik ben alleen niet zo dat ik met alles en nog wat naar een dokter loop en denk meestal dat het vanzelf wel over zal gaan. Dat deed het niet; het werd eigenlijk alleen maar erger. Dus toen ik het zat was, ging ik maar eens wat onderzoek doen op het Internet.

Al snel kwam ik uit bij Candida, dat is een schimmel die altijd in je darmen zit maar die uit de hand kan lopen, bijvoorbeeld doordat je veel antibiotica hebt gebruikt en/of de anticonceptiepil of door ongezond eten etc. En tot een jaar of acht geleden was ik best vaak ziek, regelmatig bronchitus, keelontsteking, voorhoofdsholteontsteking, blaasontsteking en zelfs een keer  longontsteking en dan kreeg ik altijd antibiotica en ik gebruikte ook jarenlang de anticonceptiepil. Of het daardoor komt, weet ik natuurlijk niet, maar ik herkende wel veel van de symptonen.

Daarna ging ik googelen naar de oplossing; Ik kwam er al snel achter dat dokters de aandoening vaak niet serieus nemen en ze er ook geen medicijn voor hebben. Daar hoefde ik dus niet heen. Uiteindelijk kwam ik uit bij een natuurlijk geneesmiddel Symbion Forte en omdat ik daar veel positieve reacties over zag, besloot ik die gok maar eens te wagen.

Ik verwachtte er eigenlijk niks van, maar tot mijn verbazing helpt het en dat echt vanaf de eerste dag. Mijn darmen doen weer redelijk normaal, ze  rommelen amper meer, ik ben helderder in mijn hoofd, kan me beter concentreren en mijn buik voelt gewoon een stuk beter aan. Gebruik het nog maar dag of drie nu,  maar ben echt al stuk opgeknapt.

Eigenlijk houd ik er niet zo van, dit soort persoonlijke dingen met de wereld te delen, maar doe het toch, want misschien heeft iemand er iets aan. Candida schijnt heel veel voor te komen en er is niks irritanter dan door een huisarts niet serieus genomen te worden. Je moet daarbij bedenken dat huisartsen bestookt worden door artsenbezoekers, die door de farmaceutische industrie op pad gestuurd worden om hun medicijnen te verkopen. Het gaat dan altijd om gepatenteerde medicijnen (geeft recht op jarenlange alleenverkoop)  en natuurlijke geneesmiddelen kunnen meestal niet gepatenteerd worden waardoor ze niet interessant zijn voor de farmaceutische industrie..

Hoe kom je aan Symbion Forte?

Ik dacht dat ze het bij iedere offline drogist wel zouden hebben, maar dat bleek van niet..Toen heb ik heb het hier maar besteld en ik had het 1 dag later al in huis

8 januari 2012     Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

12 reakties

 1. 1 Ron:

  Candida is iets dat (in een ernstige vorm) een mens kan slopen.
  Heb je het al op jonge leeftijd, dan kan het je ontwikkeling ernstig verstoren.
  Sterkte ….

 2. 1 Peter:

  Als je candida hebt, is het ook erg belangrijk je dieet aan te passen, vooral geraffineerde suikers verergeren de boel.

 3. 1 trixie:

  kijk op google naar zilverwater
  zilverwater dood schimmels en virussen en bacterie
  en let op de hoeveelheid die je ineemt
  anders word je huis blauw
  maar dan moet je wel gek doen whaaha
  men zegt pas na 200ml in een keer innemen

  http://www.zilverwater.nl/

  hier kan je over surfen op deze site om meer erover te weten te komen

  PS

  sommige beweren dat ze door zilverwater genezen zijn van hiv
  en je kan het gebruiken als schoonmaak middel
  maar geen aanrader als je een suptank hebt
  je toilet ermee te reinigen

 4. 1 madbello:

  Als het echt helpt denk ik dat veel mensen er blij mee zullen zijn, aangezien de huisarts, voor zo ver ik weet er niets tegen Candida heeft. Vroeger werd er Spirulina aanbevolen, stres vermijden en gezond eten met zo min mogelijke zetmelen en suikers die de Candida voeden.

 5. 1 trixie:

  wat het vreemde van de overheid is

  de overheid houd de verkopers in het oog
  en vraag me niet waarom

  en waarom niet de gebruikers
  dat zou normaler zijn toch ?

  een te goed middeltje ?

 6. 1 Jaap:

  Wat doet dit op Linux Weblogs?

 7. 1 Catharina:

  @Trix – ik vind het op zich niet vreemd dat in de gaten wordt gehouden wat mensen allemaal aangesmeerd wordt en wat er in zit.

  @Jaap – Geen idee.. 🙂 Dacht dat ze daar alleen alles posten wat ik in de categorieën zet die daarmee te maken hebben..

 8. 1 Catharina:

  @Peter – Ja, dat klopt – bij dit middel raden ze ook aan inderdaad om suiker te vermijden.

 9. 1 silvia:

  Ik ben al jaren een fan van de symbion forte van venamed. Ik gebruik het als onderhoud voor mijn darmen en gelukkig nooit meer last gehad van candida.

 10. 1 Marcel:

  wat mij betreft is de symbion forte het beste probioticum dat er bestaat. ik heb meerdere probiotica geprobeerd maar deze werkt het beste. De symbion forte is voor mij een blijvertje.

 11. 1 Catharina:

  Gebruik het zelf ook nog regelmatig. Toevallig net weer nieuwe besteld.

 12. 1 Marcel:

  Hi Catharina, dat is toevallig. Waar koop jij de symbion forte? Ik bestel het altijd via http://www.gezondheidswebshop.nl die hebben altijd een mooie aanbieding als je er 2 of meer bestelt. En ze leveren ook razendsnel. Groetjes!

 13. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)