Wie gelooft dit nog? Hack de politiek!

Wat een vreemde toestand vandaag weer in de politiek; Zo zit het Kabinet met wat gedoogclowns en af en toe wat fundamentalisten zeven weken lang hermetisch afgesloten in het Catshuis en dan is er ineens na de mislukking, in één dag een akkoord!

De traditionele media zwaaien direct  alle lof toe aan de partijen die deze zegeningen over ons af doen dalen, want nu zijn wij weer het braafste jongetje van de klas in Europa, de financiële markten zijn blij en zo,  dus tralala.. . Jan Kees de Jager is de held van de dag, gevolgd door Groen Links. Diederik Samsom is de sukkel want die deed niet mee aan het theekransje en was naar eigen zeggen ook niet uitgenodigd.

De vraag is of mensen nog in dit soort toneelstukjes,  stemmingmakerij en simplistische voorstelling van zaken geloven. Afgaande op de reacties op NuJij.nl is dat niet zo. Benieuwd waar het heen gaat straks met de verkiezingen op 12 september..  Ik zeg: Hack de politiek: steun en stem de Piratenpartij!

 

27 april 2012     Piratenpartij, Politiek, Vrij en Open     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Karin Spaink verlaat Groen Links voor Piratenpartij en Groen Links snapt het niet | Kletskous:

    […] van de PSP en Groen Links en na het Kunduz debacle, eerst de bizarre politiemissie en toen ook nog het akkoord bleef er voor mij niks meer over. Het was of niet meer stemmen of voor de laatste keer toch nog […]

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)