Wat is er zoal fout aan deze kop? “Mooie rol voor defensie in strijd tegen hennep teelt”

Mooie rol voor defensie in strijd tegen hennep teelt?

Onze nieuwe Minister van Defensie Jeanine Hennis  is er maar wat trots op. Maar als ik zoiets zie, komen er bij mij toch wat vragen:

  • Waarom doet defensie mee aan aanvallen tegen eigen burgers? Ik ben misschien wat ouderwets maar in mijn mijn tijd was defensie iets met verdediging tegen aanvallen van  het buitenland.
  • Waarom zouden wij ook maar 1 cent uitgeven aan het bestrijden van de hennepplant? Ten eerste is hennep een heel nuttig gewas en ten tweede is wiet-consumptie stukken minder schadelijk dan alcohol.
  • Waarom is het een mooie rol? Dat klinkt als: ze hebben verder niks nuttigs te doen dus blij dat we weer wat gevonden hebben..   Misschien bedoelt men het anders, maar ik laat het mij graag uitleggen..
15 november 2012     Geen categorie     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Werner:

    Ik denk dat dit soort akties, en met name het bekend maken ervan, voornamelijk bedoeld zijn als signaal naar het buitenland. Nederland heeft nog steeds een reputatie als drugsstaat en zo kunnen we aan Duitsland en Frankrijk laten zien dat we er echt alles aan doen om de drugscriminaliteit te bestrijden. Ik denk dan ook niet dat het toeval is dat deze aktie werd uitgevoerd in dezelfde week dat de wietpas werd afgeschaft.

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)