Belgisch parlementslid Laurent Louis over de oorlog in Mali, Egypte, Lybie en zo verder..

Kijk, in België hebben ze nog politici die dit gewoon durven te zeggen en hij slaat wat mij betreft de spijker aardig op zijn kop:

(frans, maar met ned. ondertitels)

Deze parlementariër – Laurent Louis – moet overigens op last van een rechter  psychiatrisch onderzocht worden en heeft  onthullingen gedaan in de Dutroux zaak en ook een lijst gepubliceerd  op zijn weblog van vermeende pedofielen met daarop allerlei hotemetoten.

 

5 februari 2013     Politiek     Trackback-URL     reageer

3 reakties

 1. 1 Vincent:

  Iemand die vooralsnog onschuldige mensen publiek aan de schandpaal nagelt, wetende dat het resultaat is dat mensen eigen rechter gaan spelen, kan ik niet serieus nemen.

 2. 1 Bruno:

  sorry hoor: “Op de persconferentie toonde hij ook autopsiefoto’s van Julie en Melissa”. Dat soort sensatie en aandacht zoeken op de kap van ouders en slachtoffers doe je gewoon niet. Degoutant!

 3. 1 Catharina:

  Dat vind ik altijd van die aparte redeneringen en dooddoeners: “Iemand, die in mijn ogen ergens iets fout doet kan ik verder niet serieus nemen.. ”
  Wat hij zegt in het filmpje heeft bovendien niks te maken met de Dutroux zaak.

  Ik weet niet precies de achtergronden van de Dutroux zaak, maar misschien had Laurent Louis goede redenen om het autopsierapport te openbaren. Voor zover ik weet deed hij het om aan te tonen dat de meisjes niet van de honger zijn gestorven maar door (sexuele) mishandeling. Een klokkenluider?

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)