Ruben en zijn opzegging bij BNNVARA

Ruben, mijn man heeft laatst zijn lidmaatschap van BNNVARA opgezegd en vandaag kreeg hij een telefoontje over het hoe en waarom.

Komt het gelegen dat ik u bel?

Ja hoor, het komt best gelegen, ik heb nu niks te doen en hoef pas over een paar uur naar mijn schoonmoeder. Ik wou eigenlijk het journaal zien, dus lette niet echt op het gesprek, maar gaandeweg werd het steeds absurdistischer.

Ruben hing eerst een verhaal op dat omroepen ten dode opgeschreven zijn omdat ze eigenlijk alleen nog doorgeefluik zijn tussen netmanagers en de productiemaatschappijen. Nog een jaar of 5 en dan zouden omroepen niet meer bestaan. Hij adviseerde haar om ontslag te nemen en iets anders te gaan doen.

Nee, zei ze dat hoeft niet want ik werk helemaal niet voor BNNVARA, maar voor een callcenter.

Ruben vroeg daarop; ben jij zelf eigenlijk lid van BNNVARA.  Nee, zei ze ik heb geen tv; ik kijk alleen Netflix en Youtube.

Ruben:  ik kijk nog wel tv want ik ben een oude lul.

Ja en als u weer lid wordt krijgt u een DVD.

Een DEEVEEDEE??

Heb jij nog een DVD-speler dan? Nee.

Nou, wij ook niet.

En u krijgt 2 x per jaar een magazine.

Staat daar wat interessants in dan,  heb jij dat wel eens gelezen?

Ik heb het doorgebladerd..

Inmiddels hadden we aan beide kanten van de lijn zowat de slappe lach en het gesprek werd in goede stemming afgesloten.

16 december 2018     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)