Heimwee

Bij de laatste verkiezingen werd de PVV de grootste partij; in de laatste peilingen staat deze partij nog een stuk hoger, namelijk op 47 zetels.

Verklaring; “de mensen willen hun land weer terug.”

Nou, dat wil ik ook:

Ik wil het land terug waar we vrijzinnig omgingen met drugs, abortus, euthanasie, homo’s en andere geaardheid, waar huizen, kosten van levensonderhoud, ziektekostenverzekeringen betaalbaar waren, waar mensen tolerant waren naar andersdenkenden en minderheden welkom waren.

Het vrolijke en optimistische land waarin ik opgroeide; de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

De grootste partij in het Nederlandse parlement is nu ook de partij met het grootste aantal criminelen en de lijsten zijn lang: Fraude, verkrachting, mishandeling, etc.

Maar erger dan dat is, dat partijen als #PVV en #FvD tegen die vrijheden zijn, zoals ik hiervoor noemde. Ze willen terug naar de jaren 50 en naar strenge verboden op drugs, abortus, euthanasiie, ze etaleren vreemdelingen- en  transhaat, zien het liefst ook geen werkende vrouwen en de leider van de grootste partij deinst er zelfs niet voor terug om fake-filmpjes te promoten op zijn twitter-account, van iemand die pist over varkensvlees in de Albert Heijn.

En dat moet dan ons land regeren..

Fake bericht van Wilders van jongen die in de AH over varkensvlees pist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 december 2023     Dagelijks en Persoonlijk, Piratenpartij, Politiek     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)