Geld verdienen met niks doen – De stand van zaken 5

In augustus heb ik met affiliate marketing en Google ongeveer hetzelfde verdiend als in juli, dus ongeveer 200 euro. Het is dus voor het eerst niet gelukt om meer te verdienen. Toch ben ik niet ontevreden omdat wij zelf ook deze maand met vakantie zijn geweest en er natuurlijk ook veel andere mensen vakantie vierden.

Dat het deze maand weer meer zal zijn weet ik sinds vandaag al zeker. Toen ik namelijk net mijn adsense account opende zag ik tot mijn ontzetting dat ik vandaag al meer dan 100 dollar verdiend had. Ik dacht eerst aan klikfraude, de schrik van iedere adsense account houder, maar nee hoor. Het bleek dat ik het had verdiend doordat iemand die via mijn link ook adsense advertenties op zijn site had gezet en in zijn eerste 180 dagen met zijn website ook 100 dollar had verdiend. Ik wist wel dat die mogelijkheid er was maar had eigenlijk niet verwacht dat dit al zo snel zou lukken. De uitleg over adsense staat in mijn cursus geld verdienen met internet in het hoofdstuk over Google en waar ik ook heel blij mee ben is te zien dat iemand – een mij onbekende webmaster – nu dankzij deze cursus dus in ieder geval ook 100 dollar rijjker is geworden met “niks doen”.

7 september 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

6 reakties

 1. 1 Erno:

  Wow. Er zijn al wat mensen die gebruik hebben gemaakt van de Google of Chitika affiliate link bij mij maar dat is mij nog niet gelukt dat iemand in die periode zoveel heeft verdiend dat ik er ook aan verdiende.

  Vorige maand eindigde voor mij op USD 150 (Google en Chitika samen), twerwijl ik op vakantie was.

  Aangezien ik met ingang van 1 oktober 2006 geen werkgever meer heb wil ik dit bedrag gestaag opvoeren, maar met niets doen….? Nee, het zal wel hard werken worden, vele uren achter dat kastje. Maar wel mijn eigen keuzes, eigen tijd, ontspannen omgeving, eigen muziek….

 2. 1 Catharina:

  Het “geld verdienen met niks doen” is ook schertsend bedoeld omdat het zo vaak gebracht wordt, terwijl het inderdaad gewoon hard werken is. Het belangrijkste voor mij is dat ik iets doe waar ik zelf helemaal achter sta en mijn eigen keuzes kan maken en dat inderdaad lekker in je eigen omgeving en wanneerje wilt.

  150 is ook niet gek als je met vakantie bent en ik denk dat het bij jou ook op gaat lopen als je straks helemaal met je eigen bedrijf bezig bent. Kunnen we mooi een westrijdje doen.. ;-). Veel geluk in ieder geval!

  Met Chitika heb ik trouwens geen ervaring. Hoe is dat in vergelijking tot Google?

 3. 1 Erno:

  Chitika werkt als je (technische) producten beschrijft en op dezelfde pagina een add van Chitika hebt van het product. Minder kliks we hogere betaling.

 4. 1 Kletskous » Blog Archive » Geld verdienen terwijl je niks doet - de stand van zaken 6:

  […] De verwachting dat de inkomsten uit affiliate marketing en Google Adsense hoger zouden zijn dan vorige maand is uitgekomen. Deze maand ben ik op ruim 300 euro uitgekomen. Dit werd natuurlijk sterk beinvloed door die 100 dollar extra van Google, die ik krijg omdat een andere webmaster die via mij met adsense is gestart zijn eerste 100 dollar heeft verdiend. […]

 5. 1 Arie:

  Heb het hele verhaal gelezen šŸ˜‰

  ga zo door….je kunt inderdaad (niet met niets doen hoor) leven van de opbrengsten.

  Zelf heb ik bij http://www.philips-design.nl 20 websites afgenomen (299 per jaar) en verdien gemiddeld 1250$ en 400 euro per dag aan google en diverse affiliates

  Gaat er om hoe ”scherp” je bent en in welk segment je jezelf begeeft

  Het ene klikje is hetandere niet

  Bijvoorbeeld:
  vacature kliks brengen gemiddeld 1,50$
  computer kliks slechts 0,07$

  Research is dus alles ;_)
  greetz

  Arie

 6. 1 Catharina:

  Dank voor het commentaar Arie. Zo ver als jij ben ik zelf nog niet maar het is een waardevolle tip en als je er nog meer hebt houd ik me graag aanbevolen :-). Heb je ook gezien dat ik net een andere site ben gestart over dit onderwerp: http://www.internet-geld-verdienen.nl?

 7. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)