Geld verdienen terwijl je niks doet – de stand van zaken 6

De verwachting dat de inkomsten uit affiliate marketing en Google Adsense hoger zouden zijn dan vorige maand is uitgekomen. De afgelopen maand ben ik op ruim 300 euro uitgekomen. Dit werd natuurlijk sterk beinvloed door die 100 dollar extra van Google, die ik krijg omdat een andere webmaster die via mij met adsense is gestart zijn eerste 100 dollar heeft verdiend.

Voor de rest is het dus ongeveer gelijk gebleven en ik zal er deze maand nog hard aan moeten trekken om hetzelfde of zelfs nog meer te verdienen. Mijn inkomsten komen nog steeds vooral uit Adsense. Affiliate marketing trekt wel iets aan maar echt veel is het nog niet. Dat komt ook vooral doordat ik mij daar niet echt op concentreer. Als je dat goed wilt doen dan moet je je eigenlijk op een produkt of onderwerp toeleggen en ik vind het zelf leuker om vooral bezig te zijn met het uitbouwen van onze websites en het promoten daarvan.

Gelukkig leidt dat wel tot resultaat omdat de bezoekersaantallen van alle sites nog steeds oplopen. Cursusnetwerk trekt nu maandelijks ruim 6000 unieke bezoekers en we hebben bijna 2500 geregistreerde gebruikers. Open-Of-Course zat in september op 5600 bezoekers en Freelancenetwerk zit net onder de 2000. Dit weblog ten slotte moet het met zo’n 700 maandelijkse bezoekers doen maar dat waren er toch weer 200 meer dan in augustus.

Ook geld verdienen terwijl je niks doet?

Volg dan deze gratis online cursus geld verdienen met internet op Cursusnetwerk.

4 oktober 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Erno:

    Succes dan maar weer in oktober!

    Erno

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)