Linux bijeenkomst 2006

Voor wie wel eens meer wil weten over Linux is er op zaterdag 7 oktober een bijeenkomst, georganiseerd door NedLinux in Tiel. Tijdens de dag worden er diverse presentaties gegeven, o.a. over Ubuntu en Open Office en ook zijn er verschillende organisaties aanwezig met stands waar je terecht kunt voor informatie. De bijeenkomst is gratis, als je mee wilt eten zijn de kosten een tientje.
Zie hier voor meer informatie over het programma.

28 september 2006     Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 Henkie:

    Helaas kan ik er niet bij zijn, want ik zit op het jubileumcongres van D66. Ik moet – naast veel ander plezier – een amendement op het verkiezingsprogramma aangaande open standaarden en open source (!) verdedigen; je hoort. Ik hoop hier te lezen hoe het in Tiel was! En volgende keer ben ik er gewoon weer bij šŸ˜‰

  2. 1 Kletskous » Blog Archive » Verkapte overheidssteun:

    […] Hoog tijd dat de politiek wakker wordt en iets doet tegen deze verkapte overheidssteun. Ik weet dat hieraan zaterdag in ieder geval op het D66 jubileumcongres aandacht voor zal zijn. Dan gaat Henkie, een van mijn meest trouwe commentatoren daar een ammendement op het verkiezingsprogramma over verdedigen en vanaf hier wens ik hem daarbij heel veel succes. […]

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)