Inkomsten uit websites

Elke maand vertel ik hier over wat ik aan passief inkomen heb verdiend uit onze websites. Vorige maand ben ik het vergeten maar toen was het ruim $ 200,–, net als over de maand november.

Het rare is dat de inkomsten eigenlijk minder zijn dan in vorige maanden, terwijl we wel veel meer bezoekers trekken. Open-Of-Course had in november zelfs 20.000 unieke bezoekers maar in verhouding tot Cursusnetwerk waren de inkomsten maar erg beperkt. Wat ook gek is , is dat er ’s nachts bijna nooit iets bij komt via Adsense, terwijl het een internationale site is, met heel veel Amerikaanse bezoekers. Kan het zijn dat Google geen adsense kliks registreert op Nederlanse sites van Amerikaanse bezoekers?

Een andere reden voor lagere adsense inkomsten is dat Freelancenetwerk al een tijdje op de kop staat en waarschijnlijk daardoor veel minder inkomsten genereert.

Maar ach, ik blijf geloven dat ik ooit gewoon kan leven van passieve inkomsten uit mijn websites. Van mijn broer, die een Thaise vriendin heeft, hoorde ik vanavond dat je in Thailand van € 450 per maand behoorlijk kunt rondkomen, dus we zijn er al bijna.

4 december 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

3 reakties

  1. 1 Henkie:

    Mocht je de pleiterik maken richting Thailand, bedenk je dan wel 1 ding: ze hebben daar voor mirco$uck gekozen. tis maar dat je het weet 😀

  2. 1 Catharina:

    Ja maar daar ga ik dan natuurlijk meteen verandering in brengen, wat denk jij dan…

  3. 1 Geld verdienen met Internet - Inkomsten Juli | Kletskous:

    […] verdubbelen. Als je meer wilt weten over hoe dit werkt, kijk dan eens op Internet-Geld-Verdienen. Plaats op eKudos(0) […]

  4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)