Geld verdienen met Internet – Inkomsten Juli

Eerder deed ik hier regelmatig verslag van mijn inkomsten met Internet. Dat is alweer een tijdje geleden en dit bericht van Erno deed mij eraan herinneren. Vandaar dit overzicht over de maand juli:

Google Adsense: $ 268,86

Adsense is het advertentie netwerk, waarbij Google advertenties vertoond, die passen bij de inhoud van je website. Het grootste deel van deze inkomsten komt binnen via Cursusnetwerk.



Textlinks Ads $ 38,51

Ook bij Textlinks Ads worden er advertenties op je site vertoond. Het belangrijkste verschil met Google is dat hierbij zowel de adverteerders als degene die de advertenties op zijn site laat zien, gericht kan kiezen. In tegenstelling tot Google, is Textlinks vooral engelstalig georienteerd. Het grootste deel van mijn inkomsten komt dan ook via Open-Of-Course maar ook op Cursusnetwerk is inmiddels een textlink advertentie verkocht.

Text Link Ads

M4N € 57,70

M4N is een Nederlands affiliate netwerk. Ook hierbij kun je zelf kiezen welke advertenties je op je site wilt vertonen. Het grootste deel van mijn inkomsten komt binnen via Cursusnetwerk, waar ik advertenties laat zien van NTI. Dit onderwerp past goed bij Cursusnetwerk, maar M4N heeft een groot aantal aangesloten partners op allerlei gebied.

Testnet € 34,76

Ook hierbij adverteer ik vooral met NTI op Cursusnetwerk.

Freelance.nl ca. € 20,–

Lycos Partnershop € 12,–

Affiliates.nl € 10,50

Bol.com € 6,75

Vind onze producten

bol.com

Conclusie: Ten opzichte van een half jaar geleden zijn de “passieve” inkomsten nu ongeveer verdubbeld. Het grootste deel komt nog steeds binnen via Google maar ook de affiliate programma’s beginnen nu mee te tellen. Toch eens kijken of het lukt om de inkomsten het komende half jaar weer te verdubbelen. Als je meer wilt weten over hoe dit werkt, kijk dan eens op Internet-Geld-Verdienen.

14 augustus 2007     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

12 reakties

 1. 1 Erno Hannink:

  Een gestage groei 🙂 Verdubbelen over een half jaar
  ? Kom op dat moet beter kunnen 😉 Veel plezier.

 2. 1 eendje:

  Je vergeet één belangrijk ding… Een blog met inhoud! Ik bedoel als jij niet een blog had met zo’n goede inhoud en hoog niveau dan had je echt nu niet zoveel inkomsten gehad.

 3. 1 Catharina:

  Ik ga nog blozen….

 4. 1 Geld:

  Hey een vraagje,

  Ik kwam van de week deze website over geld verdienen op Internet tegen: http://www.geld-surfen.nl. Werkt dat echt denken jullie? Die uitleg erover lijkt wel geloofwaardig, om of je nou echt zoveel kan verdienen… wat denken jullie?

 5. 1 Verdienster:

  Geld-surfen.nl is op zich wel een goede site, inderdaad met duidelijke uitleg voor de beginner. Echter klopt het inderdaad niet echt dat iedereen er zoveel mee kan verdienen als zij insinueren. Dat kan alleen als je heel veel referrals werft, maar dat doet geld-surfen.nl dus. Maar het klopt dus wel dat die manier van geld verdienen werkt, en ook ‘gewone leden’ kunnen op die manier gerust een paar honderd euro per jaar verdienen. Zelf doe ik ook al een tijdje mee met dat gpt gedoe, met name euroclix, moneymiljonair en oranjemails kan ik aanraden.

 6. 1 David:

  Werkt prima! Op http://www.geldmiljonair.nl/ staat ook zo’n overzicht met maandelijkse verdiensten! Veel succes ermee!

 7. 1 henky:

  hoi,

  Nou dat werkt echt hoor. Ik zag op http://www.verdienzakgeld.nl nog meer om geldjes te verdienen 🙂

  !!

 8. 1 Ivo:

  Mooie verdienste zie ik zo 🙂
  Mocht je zin hebben om nog eens minimun 180$ tot 700$/pm
  extra te verdienen door echt niks te moeten doen
  mag je me altijd op msn toevoegen en geef ik je meer uitleg.
  ivo_verbeke3@hotmail.com

 9. 1 Harry:

  Ik weet niet of het nou werkt of niet.. zo zag ik laatst ook een site, http://www.snelextrazakgeld.nl was het, via google.. zelfde verhaal; erg geloofwaardig maar moet het toch eerst met mn eigen ogen zien.. Dingen als 700$ pm werken toch niet..

 10. 1 Martin:

  Wat ook werkt is geld verdienen met artikelen schrijven. Je krijgt dan 50% van de Adsense opbrengsten. Meer info op:
  Verdienen met artikelen schrijven

 11. 1 Alex Mayor:

  Geld verdienen op Internet met artikelen schrijven is inderdaad een erg goed idee en ik ben hier zelf ook mee bezig. Het werkt echter beter door in het Engels te schrijven aangezien Adsense veel meer betaald voor Engelse keywords dan voor de Nederlandse.

  Betaald advertenties kijken (PTC) werkt wel, maar is traag en erg saai. Ikzelf heb geen zin om een minuut naar een scherm te staren en daar 1 cent voor te krijgen. Ik werk liever harder om daarna een passief inkomen te genereren. Iets wat tot nu toe aardig werkt.

 12. 1 geldpompen.nl:

  voor enige verslagen van bovengenoemde sites (of om zelf je waarschuwing toe te voegen) kijk eens op http://geldpompen.nl

  Als reactie op het feit dat adsense in het engels meer uitbetaald durf ik van mening te verschillen. De nederlandse adsense opbrengsten voor ons zijn ongeveer 400-600% hoger per click dan onze US sites.

 13. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)