Marketing van Open Source ll

Een paar dagen geleden schreef ik hier een artikel over de marketing van open source en wat de eindgebruikers hierin kunnen betekenen. Inmiddels heb ik het artikel in iets aangepaste vorm, vertaald naar het Engels en het hier op open4.org gepubliceerd. Voor bloggers die onder een creative commons licentie bloggen en adsense gebruiken is open4.org overigens wel een leuke optie omdat je daar je eigen adsense ID mag gebruiken en 100% van de inkomsten krijgt.

Verder heb ik besloten om het artikel als start te nemen voor een cursus op open-of-course en ik hoop dat veel enthousiaste open source gebruikers deze cursus gaan doen en een creatieve bijdrage leveren aan de marketing van open source software. Met zijn allen kunnen we bedrijven als Microsoft, Adobe en Apple immers gemakkelijk aan..

Een reaktie

  1. 1 Kletskous » Blog Archive » Hoe je aan een Acer laptop komt zonder Windows:

    […] Een Kletskous « Marketing van Open Source ll […]

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)