Afscheid en weer verder

Zo, de verhuizing zit er op. Zaterdag hebben we mijn verjaardag en ons afscheid van Bosch gevierd en zondag zijn we met hulp van veel familie en vrienden verkast naar de boot in Heerenveen. Het viel niet mee want het feestje was erg gezellig en sommigen moesten na een paar uurtjes slaap al weer in de weer maar zelfs toen bleef het gezellig en hebben we met elkaar enorm veel gelachen.

Moeilijk was het afscheid van onze vrienden daar. Het allermoeilijkst was het afscheid van onze  lieve vriend en bovenbuur.  Al eerder vertelde ik hier over hem en veel mensen hebben mij al gevraagd wat voor een outfit er nu eigenlijk in dat Victor en Rolf tasje zat. Wel nu, hier eindelijk de onthulling:

P.S.
Dit was nog voor de koffie!

                  

31 januari 2007     Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

2 reakties

 1. 1 Erno Hannink:

  Gefeliciteerd!
  Met je verjaardag (maar die had je wat eerder gehad šŸ˜‰ ) en je plek in de Marcom Top 100!

 2. 1 Richard:

  Leuk hoor, en bedankt!

  Mijn natuurlijke vijand, Wilco (zelf verklaard ij-leijer), heeft op de desktop van de computer op kantoor deze foto geplaatst, maar niet nadat kleiner en breeder heeft gemaakt. Weinigen die het kantoor nog durven te betreden…

 3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)