Kletskous voor het eerst in de Marcom Top 100

Voor het eerst staat Kletskous in de Marcom Top 100 van de belangrijkste weblogs op het gebied van marketing en communicatie. De lijst wordt maandelijks samengesteld op basis van de Google Pagerank, de stemmen van Marketingfacts-leden en de waardering van de initiatiefnemers van de lijst.

Kletskous komt binnen op plek 97, maar net dus, maar ik ben er toch trots op omdat ik nog nergens een oproep tot stemmen had gedaan en dus puur ben toegelaten op basis van de waardering van de initiatiefnemers en mijn pagerank. Bovendien ziet de totale lijst er deze keer een stuk beter uit dan die van vorige maand. Terecht is er dan deze keer ook meer gelet op het regelmatig updaten van een weblog.

Nu ik er in sta, wil ik er natuurlijk in blijven. Het enige wat ik daarvoor kan doen is hier  regelmatig wat zinnigs en soms iets onzinnigs,  publiceren. Maar jullie, de lezers kunnen stemmen!  Om dat te kunnen doen,  moet  je je eerst wel even registreren bij Marketingfacts, maar dat is dan ook alles.

6 februari 2007     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 Isolde Hindriks:

    anders dan anders – goede ideeen

  2. 1 Catharina:

    Dank je wel Isolde. Erg leuk om te horen!

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)