Service van UPC (vervolg)

Zoals ik hier en hier al schreef, gaat er nog steeds veel mis bij UPC. Nu stonden er weer monteurskosten op de rekening van mijn moeder die niet bleken te kloppen en ook de gratis telefoon, die wij bij onze bestelling via deze actie van de Breedbandwinkel zouden ontvangen, is er nog steeds niet. Het vervelende is dat je er steeds weer achter aan moet.

Gelukkig is er het webcare team. Ik heb alle problemen steeds naar ze gemaild en ze hebben ze ook allemaal opgelost. We krijgen nu zelfs de gratis telefoon van UPC, terwijl die volgens UPC eigenlijk door de Breedbandwinkel had moeten worden geleverd. Omdat ik dit niet zeker wist, had ik hier de Breedbandwinkel ook al over gemaild maar daar heb ik verder niks meer van gehoord.

Conclusie:

Bij klachten over UPC, is het het beste om hierover op internet melding te maken. Het webcare team kan door bemiddeling meer bereiken, dan wanneer je als gebruiker afhankelijk bent van de helpdesk. Als je geen eigen weblog hebt, dan kun je goed terecht bij het forum van Chello Underground, waar tegenwoordig zelfs medewerkers van UPC aanwezig zijn om klachten op te lossen.

7 februari 2007     Internet Algemeen     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)