UPC, nee niet weer he?

Nu wij gaan verhuizen moest ik op zoek naar een andere internetprovider. Eigenlijk hadden wij een voorkeur voor ADSL maar omdat  dat  tot vijf weken schijnt te duren, bleef eigenlijk alleen de optie Chello over. Ik wist van de vorige bestelling voor mijn moeder bij UPC dat het in principe mogelijk was om een internetsignaal binnen een paar dagen beschikbaar te hebben en door de service via het webteam was mijn vertrouwen toch weer enigzins hersteld.  Op 10 januari kreeg ik keurig een bevestiging per e-mail dat de order ontvangen was en dat ik bericht zou krijgen wanneer het modem zou worden aangeboden. Omdat wij nu nog op ons oude adres wonen, gisteren toch maar eens gebeld over hoe het zit met de levering van het modem.

En ja hoor, volgens de klantenservice hadden wij helemaal niks besteld maar niks aan de hand, want de mevrouw ging het meteen in orde brengen. Na wat heen en weer gebel was het rond. Maar toen ik voor alle zekerheid toch maar even vroeg wanneer het dan zou werken, kreeg ik te horen dat het nog zeker drie weken zou duren voordat het modem zou worden geleverd.  Daarbij nog een heel verhaal over dat het netwerk moest worden uitigebreid omdat wij in een nieuwbouwwijk zouden gaan wonen.. Dat ik zei dat wij helemaal niet in een nieuwbouwwijk gingen wonen maar midden in het centrum van Heerenveen, maakte allemaal niks uit. Het bleef bij drie weken en nu moet ik voor morgen  beslissen of ik het nu nog wil of niet…

Ik kan mij nu natuurlijk wel voor mijn kop slaan dat ik zo stom ben geweest maar wat heb ik eraan..

23 januari 2007     Dagelijks en Persoonlijk     Trackback-URL     reageer

2 reakties

  1. 1 Catharina:

    Zoals het nu lijkt worden we weer gered door het webcare team van UPC. Toen we vandaag even wat spullen naar de boot gingen brengen, kwam er ineens een upc auto met monteur voorrijden. Hij heeft ervoor gezorgd dat de verbinding werkt en daarna belde het webcare team en die vertelde ons het het modem dinsdag bezorgd zal worden en dat de verbinding dan gegarandeerd zal werken! Het kan dus wel, service bij UPC.

  2. 1 Service van UPC (vervolg) | Kletskous:

    […] // KletskousHomeEen kletskousVrije softwareContactSitemapService van UPC (vervolg)Zoals ik hier en hier al schreef, gaat er nog steeds veel mis bij UPC. Nu stonden er weer monteurskosten op de rekening […]

  3. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)