Steun de FSF en ontvang je eigen “creditkaart” met gNewSense

gnewsenseVandaag kregen wij de “creditkaart” van de Free Software Foundation (FSF)  in de bus. Het is eigenlijk helemaal geen creditkaart maar een usb stick met daarop het gNewSense besturingssysteem in de vorm van een creditkaart. Leuk en handig, want hij past dus gewoon in je portemonnee en dan heb je altijd een vrij besturingssysteem bij de hand. Je kunt er ook zelf bestanden op oplaan.

De kaart is gepersonaliseerd met je naam en lidmaatschapsnumber. Bij ons is dat Mingos en nr. 6046. We kregen hem omdat we het lidmaatschap van de FSF verlengd hebben en nieuwe leden krijgen hem ook. De FSF voert op dit moment aktie om het ledenbestand met 750 uit te breiden. Een mooi moment dus om nu lid te worden en het werk van de FSF te ondersteunen.

membership card fsf

10 januari 2009     Politiek, Vrije en open source software     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)