Vrije tips voor het weekend en de herfstvakantie

Het is bijna weekend en herfstvakantie. Hier een paar vrije tips:

World of Goo is jarig en daarom kun je dit spel downloaden voor een bedrag naar keuze (normale prijs is $ 20,–) . World of Goo is een puzzelspel, waarin je gebruikt maakt van natuurkundige wetten. Het spel wordt gezien als een van de beste WiiWare titels voor de Nintendo Wi. World of Goo heeft sinds kort ook een versie vooor Linux , alleen is deze helaas niet open source. Maar spelletjesliefhebbers kunnen World of Goo hier downloaden.


Vodo

De makers van Steal This Film hebben het initiatief genomen tot een platform waar onafhankelijke filmmakers en straks ook muzikanten en schrijvers hun vrije creaties kunnen verspreiden. Via Vodo kun je nu al vrije films downloaden en bekijken. Voor de downloads wordt samengewerkt met de reguliere Torrents sites, zoals Mininova, The Pirate Bay, isoHunt, Miro, and Frostwire. Deze sites zullen de onafhankelijke films speciaal promoten.

Vodo betekent “Voluntary Donations” en het is dan ook de bedoeling dat de films worden gefinancierd vanuit donaties. Via de site wordt het gemakkelijk gemaakt om eenmalig te doneren of via een maandelijks abonnement. De documentaire UsNow kan ik in ieder geval van harte aanbevelen!

Us now!

3 reakties

 1. 1 reekje:

  Hoe weet je of die films en dergelijke legaal zijn, aangezien er een samen werking is met torrentsites die ook illegale waar aan bieden???

  groetjes reekje

 2. 1 reekje:

  En als je niet kunt doneren, omdat je geen geld over hebt aan het einde van de maand om op je paypal te zetten????

  de wens is er wel maar de mogelijkheid niet

  groetjes van reekje

 3. 1 Catharina:

  Het logo van Vodo schijnt er dan bij te staan en verder is het geen plicht om te doneren, alleen maar een vraag.

 4. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)