Geld verdienen met niks doen – De stand van zaken 4

Juli zit er ook alweer op en ook deze maand is het weer gelukt om mijn passief inkomen te verhogen in verhouding tot vorige maand. Ik had dat niet verwacht omdat juni vanwege veel publiciteit een erg goede maand was en ook omdat het in juli steeds zo warm was.

De stand voor deze maand is nu ca. € 200,–. Wat opvalt is dat mijn inkomsten uit Google Adsense deze maand iets minder zijn maar dat ik wel eindelijk iets meer begin te verdienen met affiliate programma’s.

Affiliate marketing heeft goede mogelijkheden maar het is ook een stuk lastiger dan Adsense. Voor Adsense hoef je eigenlijk alleen maar voor goede keywords en veel bezoekers op je site te zorgen maar voor affiliate marketing ligt dat anders. Het heeft geen zin om lukraak maar wat banners op je site te plaatsen want daar trappen de bezoekers niet in.. Bovendien wordt dit al snel als opdringerig ervaren.

Waar het om gaat is het vinden van affiliate programma’s waarin je bezoekers geinteresseerd kunnen zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld voor Cursusnetwerk waar vooral veel gratis cursussen op staan nu een pagina gemaakt waarop allerlei andere gratis aanbiedingen staan. Dit zijn overigens niet alleen maar affiliate programma’s maar ook andere sites met goede gratis content.

Mensen die meer wil leren over o.a. affiliate marketing en AdSense verwijs ik graag naar de gratis cursus die ik daarover heb gemaakt.

1 augustus 2006     Affiliate Marketing     Trackback-URL     reageer

Een reaktie

  1. 1 Kletskous; Blog Archive; De stand van zaken 5:

    […] In augustus heb ik met affiliate marketing en Google ongeveer hetzelfde verdiend als in juli, dus ongeveer 200 euro. Het is dus voor het eerst niet gelukt om meer te verdienen. Toch ben ik niet ontevreden omdat wij zelf ook deze maand met vakantie zijn geweest en er natuurlijk ook veel andere mensen vakantie vierden. […]

  2. RSS RSS feed voor reakties op dit bericht.

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)